Uskoro počinje nova sezona hvaljene serije Fargo!

Jedna od najzanimljivijih serija “Fargo” čija je prva epizoda prikazana 2014. godine, 1. travnja imat će premijeru četvrte sezone na streaming servisu HBO GO, kada u ponudu stižu baš sve epizode.

Radnja nove sezone hit serije, s Chrisom Rockom u glavnoj ulozi, smještena u Kansas Cityju 1950. godine, usredotočuje se na dva kriminalna sindikata koji se bore za djelić američkog sna i sklapaju nesiguran mir. Zajedno kontroliraju alternativnu ekonomiju eksploatacije, korupcije i droge. Kako bi učvrstio primirje, Loy Cannon kojeg tumači Rock, glava afroameričke kriminalne obitelji, trampi svog najmlađeg sina Satchela sa svojim neprijateljem Donatellom Faddom, šefom talijanske mafije. Zauzvrat, Fadda predaje svog najmlađeg sina Zera Loyu.

Priča o imigraciji, asimilaciji i moći isprepliće se onima o Jostu Faddi, impulzivnom i hedonističkom nasljedniku mafijaške obitelji Fadda, zatim Donatellovom posvojenom sinu Patricku “Rabbiju” Milliganu, detektiva Odisu Weffu, Oraetti Mayflower i američkom šerifu Dicku “Deafyju” Wickwareu. Osim Chrisa Rocka u glavnoj ulozi, u seriji glume i Jessie Buckley, Jason Schwartzman, Timothy Olyphant, Jack Huston i Ben Whishaw.

Četvrta sezona Farga, smještena u pedestima, kronološki se odvija najranije u odnosu na ostale sezone. Prva sezona postavljena je za 2006. godinu, dok je druga putovala u davne 1979. godine da bi ispričala priču o ocu izvornog protagonista u mlađim godinama. Treća sezona, u kojoj Ewan McGregor glumi blizance, uglavnom je bila manje povezana s prve dvije, a gledatelje je odvela u suvremenije okruženje između 2010. i 2011. godine. Sve prethodne sezone ove serije koja je osvojila kritiku i gledatelje također su dostupne na platformi HBO GO. Ako niste, svakako biste ih trebali pogledati prije nego se bacite na četvrtu sezonu.

Fotografije: HBO