Uskoro nam stiže Byredo makeup!

Jedan od nama najdražih brendova parfema, švedski Byredo, za manje od mjesec dana predstavlja svoju prvu kolekciju makeupa! Najpoznatiji po svojim parfemima Gypsy Water i Mojave Ghost, mirisima koji su osvojili brojne žene i muškarce diljem svijeta te zaslužili kultni status, odlučili su kročiti u jednu od najjačih i najunosnijih područja beauty industrija u svijetu.

Za taj su se pothvat odlučili u suradnji s makeup artisticom Ismayom Ffrench koja je prethodno radila na YSL Beauté linijama te na Tom Ford Beauty proizvodima.

Osnivač brenda, Ben Gorham, prije nekoliko se godina zaljubio u rad vizažistice te je isključivo nju htio angažirati na novom projektu. Nit vodilja bila je boja te emocija koju ona izaziva.

Čak 16 stickova koji će se moći koristiti na licu, usnama i očima bit će lako razmazivi te s jakim pigmentima. Jedan od kriterija pri stvaranju stickova bio je taj da ga se može upotrijebiti na bilo kojem dijelu lica te da nije definiran bojom kože već da svatko može uživati u jarkoj boji.

Ruževi će pak dolaziti u dva finisha, satenskom i mat te čak 15 boja. Maskara ima veliku četkicu punu tankih dlačica kako bi obuhvatila baš čutave trepavice, a kao i tuš za oči bit će crne boje. Makep linija s potpisom Byreda naći će se u prodaji 1. listopada, dok paleta sjenila stiže u studenom, a cijene proizvoda kretat će se od 29 do 39 eura.

Ono što ne žele je biti u trendu, ističući da kada kreaciju diktira ono što je trenutačno cool, više nisi poželjan. Žele biti autentični sebi te potaknuti ljude da kupuju nešto misleći na ono što ih istinski veseli.

Svako pakiranje pomno je razrađeno, pa je tako za mini paletu sjenila inspiracija pronađena u obliku kamenice i tekućem zlatu, dok su maskara, tuš i ruževi inspirirani oblikom roga.

Veselimo se vidjeti kako će izgledati i još važnije, koliko će postojana biti Byredova kolekcija koja spaja težnju savršenstvu te Ismayino istraživanje boja i pigmenata.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0