pinterest

Uskoro na Netflix stiže nova romantična komedija “A Family Affair” koju želimo pogledati

Netflix je objavio trailer za svoju novu romantičnu komediju “A Family Affair”, koja okuplja impresivnu glumačku postavu uključujući Nicole Kidman, Zaca Efrona, Joey King, Lizu Koshy i Kathy Bates. Film je režirao Richard LaGravenese, a scenarij je napisala Carrie Solomon.

Pinterest
@nicolekidman

“A Family Affair” prati priču Zare Ford (Joey King), mlade žene koja otkriva da njezina majka Brooke (Nicole Kidman) ima aferu s njenim samodopadnim šefom, filmskom zvijezdom Chrisom Coleom (Zac Efron). Film istražuje složene odnose između majke i kćeri dok se suočavaju s nepredviđenim ljubavnim komplikacijama, identitetom i obiteljskim dinamizmom.

Pinterest

U traileru, Brooke priznaje svojoj kćeri Zari: “Počela sam osjećati stvari koje nisam mislila da ću ikada više osjećati, ne otkad je tvoj otac umro”. Zara odgovara majci s nevjericom: “Ne! Nisi to upravo rekla!”.

Glumačka postava je izvanredna

Kidman kao Brooke, Zarina majka koja se upušta u ljubavnu aferu sa šefom svoje kćeri. Efron, odnosno Cole, samodopadna filmska zvijezda i Zarin šef. King kao Zara, mlada žena koja otkriva majčinu aferu. Koshy i Bates također igraju ključne uloge koje dodaju dodatnu dubinu i humor filmu.

@lizakoshy

Ovaj film označava treću suradnju između Zaca Efrona i Nicole Kidman. Prvi put su zajedno glumili u filmu “The Paperboy” iz 2012. godine, a zatim u filmu “The Butler” koji izlazi sljedeće godine. King je poznata po svojoj ulozi Elle Evans u popularnoj Netflix trilogiji “The Kissing Booth”, dok je Efronov prvi Netflix nastup bio u filmu “Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”, u kojem je tumačio ulogu serijskog ubojice Teda Bundyja. Kidman je prethodno glumila u Netflixovom filmu “The Prom” iz 2020. godine.

Pinterest

Ovaj film obećava puno smijeha, emocionalnih trenutaka i nepredvidivih situacija. Neočekivana romansa između Brooke i Chrisa pokreće niz komičnih posljedica koje uključuju mladu ženu, njezinu majku i njezinog šefa. Film istražuje teme ljubavi, seksa i identiteta kroz dinamične i zabavne interakcije glavnih likova.

pinterest

Film “A Family Affair” pruža svježu perspektivu na obiteljske i romantične odnose te je idealan izbor za sve ljubitelje romantičnih komedija koje nude i humor i dubinu.

@hollywoodreporter

nicolekidman, #zacefron and #joeyking arrive at the premiere or #afamilyaffair

♬ original sound – The Hollywood Reporter

Premijera je na streaming servisu zakazana je za 28. lipnja. Ne propustite ovaj filmski događaj i uživajte u izvedbama vrhunskih glumaca koji donose ovu komičnu i dirljivu priču na život.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, TikTok, Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0