Zara Home

Uređujete kuću za odmor? Pogledajte ove novitete popularnih brendova!

Uskoro ćemo sve više vremena i, nadamo se, sunčanih dana, provoditi u vikendicama, oazama mira u kojima se opuštamo od radnog tjedna. Bilo da je riječ o onoj na morskoj obali ili, pak, u unutrašnjosti, početak sezone bi trebalo obilježiti i osvježavanjem interijera i eksterijera. Ovih dana su popularni brendovi za uređenje doma IKEA, Zara Home, H&M Home i Mango Home u sklopu svojih proljetnih kolekcija predstavili komade koji mogu biti ukras svakom vrtu i terasi, ali i dnevnom boravku, spavaćoj sobi, blagovaonici…

Zara Home

Zemljani tonovi definitivno vladaju aktualnom sezonom, a od materijala se posebno ističu lan, pamuk i muslin – materijali koji se koriste i u ljetnim modnim kolekcijama. Ono što je svojstveno zaista svim od navedenih brendova je da su namještaj, tkanine i dekoracije za dom ove godine u rustikalnom stilu.

Mango Home

Komadi koje je predstavila Zara Home, poput lanenog stolnjaka maslinasto zelene boje, porculanskih tanjura s cvjetnim printom, terracotta teglama ili, pak, tankog tepiha od ratana oni su koji se mogu vidjeti u vilama u Toskani, a svakoj će kući ili apartmanu dati taj raskošan, ali nehajan stil.

Zara Home

Francuskom su inspirirani i dizajneri brenda Mango Home koji su predstavili stolnjake i dekorativne jastučnice u retro vichy uzorku, a poseban fokus ove sezone stavili su i na prugice – vječni uzorak prekriva posteljine i ručnike koji se trenutačno mogu kupiti na njihovoj stranici.

Mango Home

Švedski brend IKEA, pak, poziva na boravak na otvorenom pa je njihov fokus na namještaju od izdržljivog ratana – posebno su nam za oko zapeli fotelja s udobnim bež jastucima, kao i crno-bijeli stolci koji su idealan namještaj za neki ljetni party. I marka H&M pripremila je “opremu” za tulume – set posuđa u neutralnoj nijansi sastoji se od posuda različitih veličina za sve delicije koje planirate pripremati, a dugački jastuci s resicama i tepisi namijenjeni su za sjedenje na podu terase do dugo u noć.

U nastavku otkrijte novitete iz ljetnih kolekcija popularnih brendova.

Tegla od ratana Mango Home
Ukrasna jastučnica Mango Home
Jastučnica s gingham printom Mango Home
Stolnjak Mango Home
Posteljina Mango Home
Posteljina Mango Home
Ukrasna jastučnica Mango Home
Fotelja od ratana IKEA
Stolci od ratana IKEA
Čaše za vino IKEA
Dekica IKEA
Držači za lučicu IKEA
Mirisna svijeća IKEA
Drvene ležaljke IKEA
Jastučnice IKEA
Jastučnice s uzorkom IKEA
Posteljina s uzorkom IKEA
Čaše Zara Home
Mekana dekica Zara Home
Posteljina Zara Home
Damski ležaj Zara Home
Klupica Zara Home
Stolnjak Zara Home
Jastučnice Zara Home
Stolčić Zara Home
Drvena vaza Zara Home
Tepih Zara Home
Tepih Zara Home
Tanjur Zara Home
Čaša Zara Home
Ležaljka Zara Home
Dekica Zara Home
Jastučnica Zara Home
Tanjur Zara Home
Ubrusi Zara Home
Košara H&M Home
Jastuk H&M Home
Ukrasne jastučnice H&M Home
Pletene košare H&M Home
Tegla H&M Home
Laneni stolnjak H&M Home
Set posuđa H&M Home
Posteljina H&M Home
Vaze H&M Home
Jastuci H&M Home

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: IKEA, H&M Home, Mango Home, Zara Home, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0