Upoznajte McCrispy, novi hrskavi burger iz McDonald’sa

Upoznajte McCrispy – novi burger iz McDonald’sa koji pomiče granice hrskavosti, a čiji je glavni sastojak savršeno panirani 100 % pileći file. Sočan iznutra, a hrskav izvana, zadovoljit će kriterije najstrožih gurmana.

McCrispy donosi i dozu svježine s iceberg salatom i umakom od majoneze s okusom limuna, a sve namirnice pažljivo su složene između dviju kriški posebno mekog peciva od krumpira. Nije “samo hrskav”, već donosi novu dimenziju hrskavosti zahvaljujući posebnoj recepturi koju je razvio McDonald’s.

Novim je burgerom dodatno obogaćena ponuda zalogaja za ljubitelje piletine u McDonald’su, a u kojem svakodnevno uživa više od 50 tisuća gostiju.

McCripsy možete isprobati u jednom od 46 McDonald’sa diljem Hrvatske, ili naručiti putem dostave. Dostupan je i kao McMenu pa hrskavost piletine uparite s hrkavošću krumpirića ili s osvježavajućom salatom.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0