Upoznajte hrvatski adidas Superstar tim

Kako bi proslavio 50 godina legendarnih Superstar tenisica i u Hrvatskoj, adidas Originals udružio  se s devet lokalnih kreatora u sklopu kampanje Change is a team sport.

U 50 godina Superstar tenisice nosili su sportski timovi i modni entuzijasti diljem svijeta zbog čega je ovaj model dobio status ikone povezujući ljude različitih interesa poput umjetnosti, glazbe, mode i sporta pod idejom da su promjene koje se događaju ili trebaju dogoditi u društvu rezultat zajedničkog ulaganja pojedinaca. Iz tog razloga adidas Originals će tijekom 2020. godine koristiti snagu timskog rada za promicanje inicijativa kojima se stvaraju pozitivne promjene u lokalnim zajednicama svijeta.

U duhu adidas kampanje Change is a team sport udruženo je devet kreativaca iz Hrvatske koji svojim radom pozitivno utječu na lokalnu scenu. Vloger i kreator Vid Juračić, dečki iz trep sastava Kuku$, pjevačica Nika Turković, elektro dvojac iz Hrvatske i Slovenije Vanillaz, lifestyle influencerica Pamela Smoljanić i fotografkinja Petra Perkov zajedno su jedan glas, tim originalnih pojedinaca koji se ne boje izraziti svoj stav čime pomiču granice.

UPOZNAJ TIM

Vid Juračić

Mladi arhitekt i autor Kvart priča, Youtube serijala o zagrebačkim kvartovima. Njegov najveći uspjeh je došao sa serijalom te je sada prepoznat kao jedan od najpoznatijih hrvatskih youtubera. Osim serijala, Vid organizira i Kvat priča party koji okuplja mlade urbane glazbenike iz cijele regije.

Kuku$

Zagrebački trep sastav Kuku$ čine Ivan Hilje, Mislav Kljenak i Ivan Godina koji su svojim glazbenim i modnim izričajem privukli puno obožavatelja. Kuku$ovci  su u sedam godina glazbenog stvaralaštva osvojili brojne nagrade i potpisali ugovor o suradnji s regionalnom izdavačkom kućom.

Nika Turković

Glazbenica koja je na sceni prisutna od djetinjstva kad je predstavljala Hrvatsku na dječjem Eurosongu. Danas, mlada i talentirana Nika gradi svoju pjevačku karijeru uz neprestano podizanje ljestvice na hrvatskoj sceni, a novi singl Raj već se našao na vrhu.

Vanillaz

Vanillaz čine Marko Bucić i Miha Pajk, dva prijatelja iz Hrvatske i Slovenije. DJ i glazbeni producent su regionalne zvijezde clubbing scene s brojnim obožavateljima diljem svijeta. Nastupali su uz bok s poznatim glazbenicima na nekim od najvećih festivala u svijetu, predstavnici su Ultre Europe, a njihova pjesma “Gold” postala je viralna na kineskoj društvenoj mreži Tik Tok.

Pamela Smoljanić

Pamela je zaljubljenica u modu koja je zbog svojih modnih kombinacija, ali i originalnog i iskrenog sadržaja postala zanimljiva tisućama pratitelja na društvenim mrežama. Iako joj moda nije prvo zanimanje, uz svakodnevni posao od 9 do 5 uvijek nađe način da pokaže svoj prepoznatljivi romantični i ženstveni stil u kombinaciji s urbanim.

Petra Perkov

Petra je mlada fotografkinja i video producentica u usponu koja se na hrvatskoj sceni često nalazi pored poznatih glazbenih imena, brandova i influencera.

 

adidas Superstar  kolekciju možete pronaći u trgovinama na linku: https://www.changeisateamsport.hr/

Fotograf: Denis Butorac

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0