U Zari smo pronašli torbicu koja nalikuje popularnom Bottega Veneta modelu!

Bottega Veneta unatrag dvije godine, otkako je na mjesto kreativnog direktora stigao Matthieu Blazy, ima vjerojatno najpopularnije torbe, a potražnja za njima raste iz kolekcije u kolekciju. Uvijek se radi o modelima koji odišu profinjenošću i snažnim pristupom kreiranju uz kvalitetnu izradu kože. Jedna od takvih, koja se posebno izdvaja svojim jedinstvenim izgledom, je zasigurno model Sardine – upečatljiva kožnata torba s metalnom drškom.

Bottega Veneta

Nazvana upravo po dršci u obliku sardine, torbica svojim dinamičnim, zakrivljenim oblikom i umjetničkim oznakama evocira ručni rad i profinjenost modernističke skulpture. Tijelo torbe ima mekani volumen polumjeseca realiziran u prepoznatljivoj intrecciato izradi talijanske kuće. Torba je osmišljena da se nosi u ruci i radi se o komadu koji će svakoj odjevnoj kombinaciji dodati luksuzan i elegantan izgled. Zbog toga nas ne čudi da je ovoj model dobio i svoju high street verziju.

Španjolski brend Zara nedavno je predstavio model kojeg krasi izrada od glatke kože i metalne drške. Torba je osmišljena u crnoj boji u kombinaciji sa zlatnim metalom i neodoljivo podsjeća na pristupačniju verziju Blazyjevog dizajna. Radi se o torbi srednje veličine idealnoj za gradske šetnje i večernje izlaske u kojima će ovaj model poslužiti kao savršen dodatak. Upečatljiva kao i njezina luksuznija verzija, torba iz Zare predstavljat će statement komad svakog looka uz koji je kombinirana.

Ovaj pristupačniji model dostupan je za kupnju na službenoj stranici brenda po cijeni od 30 eura, dok ćete za njegovu luksuzniju varijantu trebati izdvojiti 2500 eura. Vjerujemo da je riječ o modelu kojim ćete na jednostavan način podignuti svaki look! U nastavku otkrijte još detalja ovog jedinstvenog modela!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Bottega Veneta 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0