U Zagrebu predstavljena nova kolekcija namještaja i rasvjete danskog brenda &Tradition

Omiljena destinacija ljubitelja skandinavskog dizajna, onih istančane estetike te zagrebačkih arhitekata i dizajnera interija – Trika, jučer je u showroomu Studija Brigada u Centru Kaptol predstavila novu kolekciju namještaja i rasvjete renomiranog danskog brenda &Tradition.

Predstavljanje kolekcije i izloženi kultni komadi poput naslonjača X i Wulff, visilice Flowerpot, lampe Tripod, okupili su brojne domaće dizajnere, arhitekte i ljubitelje estetike. Predstavnica brenda &Tradition Regina Birkemsoegaard održala je prezentaciju o brendu i novoj kolekciji koja na pročišćen minimalistički način pridodaje udobnosti prostora te ga pritom ne opterećuje.

Nova kolekcija ostaje vjerna skandinavskom duhu, a zadržava i za brend specifične materijale, boje i završne obrade. Kolekcija, osim kultnih ponovno lansiranih komada, uključuje i nove sofe, stolove i stolce, stoliće, kolica, lampe, čaše, zdjele i poslužavnik.

Svi ljubitelji dobrog dizajna koji su propustili ovu priliku, mogu doći u Trikin radni i izložbeno- prodajni prostor koji se nalazi na adresi Preradovićeva 34, u Zagrebu i upoznati se s predstavljenim novitetima. Vlasnice popularne Trike su Marija Gale i Anja Filipec, a zastupaju proizvođače namještaja i opreme čija su imena sinonim za kvalitetu, udobnost i dizajn u svim cjenovnim razredima i za sve vrste prostora.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0