U Zagrebu je otvoren novi cvjetni atelje – Atelier Sreće

U zagrebačkoj Maloj ulici na Kaptolu, na kućnom broju 1,otvoren je Atelier Sreće, cvjetni atelje u kojem su snage udružili  kreativac Ante Jurković i poduzetnik Dominik Papp, a zajedničkim snagama stvaraju pravu malu cvjetnu čaroliju. 

Ulaskom u atelje pogled vam leti na sve strane – prigodni adventski vijenci, božićni aranžmani, dekorativni elementi, raskošno cvijeće i buketi za sve prigode – sve će vas to tamo dočekati, a cijeli dojam će upotpuniti dobra energija i pozitivan duh Ante na čijem se licu vidi iskrena sreća i zadovoljstvo zbog pokretanja ovog, za njega vrlo važnog, projekta. Jurković je jedan od onih ljudi na koje uvijek možete računati, put od ideje do realizacije vrlo je kratak, samo nekoliko osnovnih inputa je dovoljno da razvije viziju o idealnom cvjetnom aranžmanu koji će u potpunosti odgovarati osobi kojoj je namijenjen. 

Ante Jurković i Dominik Papp

Oduvijek je znao da je ovo posao s kojim se želi baviti, a donošenje odluke o imenu ateljea nije dugo potrajalo. Razmišljajući u svim smjerovima i s raznih stajališta, sve su misli bile usmjerene prema nečem vrlo jednostavnom, a to je sreća. Nitko nikada nije ostao ravnodušan na lijepi buket cvijeća, osmijeh na licu je neizostavan, a sreća koju u tom trenutku netko osjeti upravo je ono što je Jurković želio postići. Najveća zahvala za njegov rad je kad netko iz njegovog ateljea izađe sretan, sretan zbog lijepog aranžmana koji će usrećiti i onog kome je namijenjen. Odluka je bila jednostavna, Jurkovićeva priča započinje u Atelieru Sreće.  

Osim kreiranja aranžmana koji su osnovni dio ponude ateljea, kreativac radi i na posebnim projektima dekoriranja prostora u dogovoru s klijentom. Najčešće radi po principu “ključ u ruke”, gdje uz osnovne upute od klijenta razvija potpuni koncept dekoracije određenog prostora, a svi njegovi klijenti za njega imaju samo riječi hvale. 

Antina kreativnost nema granica, pa je tako jednom prigodom prilikom večernjeg druženja s prijateljicom došao na ideju da papire u koje umata svoje bukete ručno oslika i na taj način svojim kreacijama daje svoj osobni potpis. Od ideje do realizacije nije prošlo puno, pa se u ponudi Ateliera Sreće nalaze i buketi koje dodatno krasi ručno oslikani papir. 

Što budućnost donosi Atelieru Sreće možemo samo nagađati, ali Antin vedri duh i količina sreće koja se množi kroz prekrasne aranžmane i bukete mogu u konačnici rezultirati samo lijepim stvarima.  

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0