U proljeće nosimo sve nijanse bijele, a Twinset je predstavio savršenu kolekciju za to

Proljeće uvijek donosi novi početak i otvara stranicu za pisanje priča u svim nijansama bijele (ne)boje. Twinset je baš zato novu sezonu proljeće-ljeto 2024. odlučio obilježiti bijelim tonovima. Kompozicije nijansi od optički bijele preko krem tonova vanilije, šampanjca i bjelokosti savršeno se međusobno kombiniraju. Kad tome dodamo i prepoznatljive Twinset ženstvene krojeve te bogate teksture materijala, priča ovog proljeća je napisana.

Twinset je predstavio novu kolekciju proljeće/ljeto 2024. kroz sve nijanse bijele. Od prodorne, čiste bijele do tople, ugodne vanilije – bijela simbolizira novi početak, čistu stranicu za izgradnju novih modnih doživljaja. Bijela je temelj izvrsnog stila, na njoj se grade dezeni, boje i teksture, a minimalni kontrast među nijansama otvara prostor za zanimljive stilske pothvate.

Darija Lorenci Flatz

U potrazi za interpretacijama bijele za ovo proljeće, Twinset je okupio ekipu snova – modne stilistice Ivu Gradišer, Barbaru Repe, Anu Nikačević, Ivanu Pavić i Marcelu Vrček. Pridružile su im se i poznate dame besprijekornog stila Daria Lorenci Flatz, Pamela Badžek i Nikolina Minovska. Svaka na svoj način, ali ipak s autentično romantičnim Twinset potpisom, kombinirale su sve tonove bijele uz svoj ten, boju kose, ali i stil života.

Ivana Pavić i Marcela Vrček

U odijela su uskočile Iva Gradišer, Barbara Repe i Ana Nikačević i svaka je predstavila taj modni klasik na svoj i drugačiji način. “Dobar je osjećaj odjenuti odijelo, a još bolje je osjećati se ugodno u njemu”, zaključile su jednoglasno. Njihove kombinacije posebno su se istaknule na gradskom asfaltu.

Nikolina Minovska i Pamela Badžek

Ivana Pavić i Marcela Vrček odabrale su mladenačke, sportske kombinacije u kojima je dominirao kvalitetan komad trapera – hlače, na koje se nadograđuje ključan komad svake ljetne garderobe – bijela majica. Uz modne detalje, svaka kombinacija dobila je još zanimljiviji izgled, dok je ceker s velikim Twinset logom zaustavljao poglede.

Iva Gradišer

Poznate dame bijelu su doživjele kroz romantične haljine – Daria Lorenzi Flatz uskočila je u mitsku bijelu haljinu koja je savršeno padala na njenom isklesanom tijelu, dok je Pamela Badžek prošetala centrom grada u limited edition mrežastoj haljini protkanoj zlatnim nitima.

Nikolina Minovska zaplesala je na vjetru u laganoj haljini upotpunjenoj romantičnim sakoom. Detalji su i u ove tri lepršave, teksturirane kombinacije činili razliku – zlatni nakit, metalik torbice, salonke ili natikače dodatno osvježavaju svaku kombinaciju.

Olja Vori

Nove Twinset kolekcije za proljeće-ljeto potražite u trgovinama u Splitu i Zagrebu ili na karla.hr, dok je veliki izbor modnih dodataka dostupan u svim Karla trgovinama.

Barbara Repe
Ana Nikačević
Pamela Badžek
Nikolina Minovska
Marcela Vrček
Jelena Veljača
Ivana Pirizović
Ivana Pavić
Darija Lorenci Flatz

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0