Christian Black (Hulu)

U petak stiže nova sezona serije “The Great”, donosimo sve detalje!

Treća sezona satirične komične serije “The Great” koja djelomično prati život Katarine Velike imat će premijeru 13. svibnja na HBO Max streaming platformi – i to čitava sezona odjednom.

Za Oscara nominirani scenarist, Tony McNamara, donosi antipovijesnu vožnju Rusijom 18. stoljeća koja krši sva žanrovska pravila. Serija je satirična, komična drama o usponu Katarine Velike od autsajderice do kraljice s najduljom vladavinom u povijesti Rusije. 

Treća sezona prati Katarinu koju tumači Elle Fanning i Petra, Nicholasa Houlta, koji pokušavaju učiniti svoj brak funkcionalnim nakon nekih naizgled nepremostivih problema. Katarina je pokušala ubiti Petra, a zatvorila je i sve njegove prijatelje. Povrh svega, Petar je na tankom ledu u svojoj ulozi “prvog muža” tako da se posvetio očinstvu, lovu i kulinarskim pothvatima. Ali to ga ne zadovoljava, dok mu vizije njegovog pokojnog oca, u čijoj je ulozi Jason Isaacs, pune glavu vlastitim neuspjesima.

Katarina Velika počinje stvarati ime i izvan granica, te inspirirana posjetom američkog ambasadora, organizira okupljanje na kojem seljaci, plemići i trgovci mogu dati svoj doprinos razvoju nove Rusije. Ona otkriva da čak i najbolji politički lideri ponekad moraju napraviti kompromise kako bi napredovali.

Kreator, scenarist i izvršni producent je Tony McNamara. Među izvršnim producentima su i Macgowan, Mark Winemaker, Elle Fanning, Nicholas Hoult, Echo Lake’s Brittany Kahan Ward, Doug Mankoff, Andrew Spaulding, Thruline’s Ron West i Josh Kesselman. Pripremite se za nove zabavne spletke s kraljevskih dvora i uživajte u teaseru za treću sezonu serije!

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0