U ovom novom kafiću možete uživati u kolagen kavi i LED maski za lice!

Svako toliko u većim europskim gradovima otvaraju se nova mjesta koja se po mnogočemu nastoje razlikovati od druge, već raznolike ponude. Jedno takvo krajem prošle godine otvorilo se u Parizu i moramo priznati da za mjesto poput tog, još nismo čuli. 48 Collagen Café smješten je u srcu Pariza i predstavlja pravu beauty oazu u kojoj glavnu ulogu ima kolagen – od pića i hrane pa sve do LED maski koje možete koristiti dok sjedite na toj istoj kavi, ovo je mjesto raj za ljubiteljice skincarea!

@mylittleparis

L’idée classique : se tartiner le visage avec une crème au collagène. L’idée liquide : mettre le collagène directement dans votre boisson. Bienvenue dans le nouveau café-cool : @48collagencafe 🫶🏽 #collagen #cafecollagene #coffeetiktok #coffee #coffeparis #cafeparis #coffeeparis #collagendrink #drinkcollagen #quefaireaparis #mylittleparis #adresseparis #parisadresse

♬ son original – My Little Paris

Dok smo do nedavno znali samo za kreme za lice s kolagenom ili kreme koje potiču proizvodnju vlakana odgovornih za čvrstu i blistavu kožu, u zadnje je vrijeme pijenje kolagena omiljena alternativa. Kolagen je bjelančevina koju svi imamo u tijelu, no koja nakon 25. godine života počinje slabiti te je potreban nadomještaj kako bismo kožu održali blistavom i elastičnom. Upravo je zato ovo novo mjesto u Parizu pravi raj za kožu i sudeći prema korisnicama na TikToku radi se o nezaobilaznoj destinaciji u gradu.

@lilia_rahem

Le collagène est une protéine indispensable à la beauté de la peau. L’as-tu intégré dans ta routine ? #collagene #collagenemarin #collagenpeptides #peptide #bellepeau #cafeparis #48collagencafe

♬ Aesthetic Beat – Aesthetic Sounds

U pariškom 9. arondismanu smjestilo se ovo malo mjesto koje na prvi pogled izgleda poput futurističkog prostora, što je uostalom i velik trend kod otvaranja specialty mjesta posljednjih godina. Sav je namještaj izrađen od metala i unutar cijelog kafića nalaze se neonske LED maske za lice koje stvaraju atmosferu kakvu nismo navikli viđati kod mjesta na koja odlazimo popiti kavu. No, ova beauty oaza nije nešto gdje ćete s prijateljicama provoditi sate ispijajući kavu, ovdje ćete doći isprobati inovativna pića s kolagenom, ali i učiti o wellness praksama.

Gosti kafića najviše mu se vraćaju zbog pića koja izgledaju posebno, poput kava i smootheija koji su obogaćeni kolagenom i ljekovitom spirulinom. Cijeli je takav koncept osmislila Amandine Fornot, poduzetnica koja je tijekom vremena provedenog u Sjedinjenim Američkim Država otkrila veliku posvećenost wellnessu i wellbeingu te povratkom u Francusku, odlučila gradu predstaviti nešto novo. Ukratko, sve što ovo mjesto ima u ponudi, sadrži kolagen u različitim oblicima!

Ipak, nedvojbeno je da ovo mjesto posljednjih dana konstantno viđamo na društvenim mrežama zbog činjenice da se u njemu mogu isprobati LED maske za lice koje su trenutačno toliko popularne, a o kojima smo prošlog tjedna i pisali. Riječ je o maska koje su popularne zbog anti-age benefita, ali i toga što poboljšavaju izgled i teksturu kože. Dovoljno je samo 10-ak minuta dnevno ne bi li ste napraviti taj korak, a uz ovakvo mjesto ne morate ih niti imati kod kuće. Uređaje možete koristiti dok s prijateljicama tamo pijete kavu i bez vlaženja kože maske su pogodne za korištenje u bilo koje doba dana. Toliko da ne morate ni skidati šminku kako biste ih koristili!

Uvijek volimo isprobavati i otkrivati mjesta koja nude nešto novo, a 48 Collagen Café definitivno je jedan od takvih – ako se nađete u Parizu, ne zaboravite dodati ovo mjesto na listu onih koje ne smijete propustiti!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0