U ovom jedinstvenom odmaralištu u Meksiku možete postati jedno s prirodom

Već smo pisali o tome kako je Meksiko u posljednje vrijeme postao jedna od najatraktivnijih destinacija za putovanja, a samim time na popularnim lokacijama niču i nova odmarališta. No, ovo je malo drugačije od drugih jer iako je luksuzno i pripada grupaciji Four Seasons, jedini smještaj koji možete bookirati su – šatori.

Resort Naviva smješten je na poluotoku Punta Miti što znači da je s tri strane okružen kristalno čistim morem, kao i ostalim luksuznim odmaralištima pa su tišina i mir na tom dijelu zagarantirani. Na posjedu veličine 20 hektara smješteno je sveukupno 15 raskošnih šatora, skrivenih u gustoj šumi, a iz kojih puca pogled na Pacifički ocean.

 

Čim otvorite oči, iz kreveta, imate pogled na vegetaciju i drveće koje okružuju šator, kao i na ocean, a možete uživati i odmarajući u open-air dnevnom boravku te na terasama na kojima su smješteni lounge dio, vanjski tuš i privatan bazen, vanjski kamin i mreže za ljuljanje. Boravak na terasi idealan je za uživanje u prirodi tijekom dana, ali i noći, kada imate neometan pogled na zvjezdano nebo. Postoje dvije verzije šatora – standardan i Grand, s površinom od 116 do 160 četvornih metara tako da je privatnost osigurana.

Eksterijer i interijer povezani su korištenjem drva, koji je dominantan materijal korišten u uređenju, za koje je bio zadužen arhitektonski studio Luxury Frontiers. Dekoracije u interijeru i namještaj odaju počast lokalnom zanastvu, a minimalistički stil uređenja stavlja prirodu u prvi plan. Na ovom jedinstvenom mjestu zaista su priroda i sav luksuz modernog života povezani na najbolji način.

 

U Naviva resortu možete postati jedno s prirodom, u potpunosti se opustiti te uživati u nekim od wellness rituala i meksičkih wellbeing obreda koji su dostupni u sklopu odmarališta kao što je temazcal, tradicionalni šamanski ritual za pročišćavanje negativne energije. Meditacija, masaže i vježbe disanja pomoći će vam se “centrirate” i relaksirate, a tome će pridonijeti i plivanje u oceanu i uživanje u gurmanskim specijalitetima podneblja. Zvuči kao mjesto za savršen odmor, zar ne?

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Four Seasons Resort Naviva, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0