U ovom boutique hotelu svaka soba ima privatan bazen, a odmor je zagarantiran!

Ne znamo za vas, ali mi već maštamo o ljetu i godišnjem odmoru, a s obzirom na to da je Grčka ekstremno popularna destinacija u posljednjih nekoliko godina i nismo toliko uranili – ako nam je cilj uhvatiti odličan smještaj poput ovog na otoku Milosu koji smo pronašli. Riječ je o boutique hotelu iz grupacije “Small Luxury Hotels of the World” koji je samo za odrasle i baš svaka soba u ovom luksuznom smještaju opremljena je s privatnim bazenom na terasi.

Domes White Coast hotel smješten je uz samu obalu, kraj plaže Mytakas, pa iz svake sobe puca pogled na morsku pučinu, a na terasi možete uživati i u zalascima sunca zbog povoljne orijentacije hotela. Kako sami kažu iz hotela, ovo je “mjesto na kojem vrijeme staje, a život počinje”, a zbog toga što je riječ o relativnom malom hotelu sa svega 22 apartmana, u kojem mogu boraviti samo gosti stariji od 18 godina, odmor je zaista zagarantiran.

U ovom se hotelu zaista pazilo na svaki, pa i najmanji detalj – sobe imaju poseban, custom made miris, doručak je sastavljen samo od lokalnih namirnica, a detalji poput keramičkih vaza, šalica i kućnih ogrtača kreirani su specijalno za goste hotela. Cilj je da u potpunosti zaboravite na svakodnevicu te se prepustite opuštanju, uživate u društvu osobe s kojom boravite u hotelu i predivnoj prirodi koja ga okružuje.

Iako je hotel opremljen s velikim bazenom okruženim ležaljkama, restoranom i lounge terasom, većina gostiju ipak bira uživati u na terasi apartmana s privatnim infinity bazenima. Kako je naglasak stavljen na boravak u vanjskim dijelovima hotela, eksterijer i interijer uređeni su u minimalističkom, ali chic stilu, koji je u skladu s tradicionalnom arhitekturom Ciklada.

Sveukupno je dostupno pet kategorija luksuznih apartmana u kojima može odsjesti dvoje ljudi, a ako ćete uopće to poželjeti, otok Milos idealna je destinacija za istraživanje i nerazvikana lokacija koja ima puno toga za ponuditi. Ako planirate putovanje na neki od grčkih otoka ovog ljeta, preporučujemo da požurite s rezervacijom smještaja jer brojne destinacije postaju sve popularnije!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, White Coast

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0