U ovoj ćete luksuznoj kolibi u Italiji poželjeti provesti zimske praznike

Nakon blagdana provedenih u krugu obitelji i prijatelja, vrijeme je da nakon duge radne godine odemo na zasluženi odmor na kojem ćemo napuniti baterije za sve ono što nas čeka u novoj godini. Najdraži odabir pada na zimska putovanja u planinske krajeve i kolibe koje nude jedinstveno iskustvo zimskog odmora. Tad odabiremo lokacije poput Italije i Francuske gdje je posljednjih godina popularna gradnja prekrasnih koliba koje se savršeno uklapaju u ruralni prostor, ali nude luksuzno iskustvo. Jedna takva nalazi se na južnom Tirolu – Chalet Purmontes

@martadtravels

Save this incredible luxury winter chalet for your trip to the Dolomites, Italy. 📍Purmontes – Private Luxury Chalet by Winklerhotels #dolomites #purmontesluxerychalet #purmontes #winklerhotels #southtyrol #italy #italianalpes #dolomiteshotels #hotelsindolomites #skihotels #skiresorts #kronplatzhotels

♬ It will be alright – Mylesxiety

Smješten u blizini gradića Mantana u pokrajini Bolzano, Purmontes je savršen prikaz suvremene arhitekture koja se idealno spaja uz ruralni krajolik Prekrasna velika drvena koliba ima pet apartmana i savršeno prikazuje povezivanje suvremene arhitekture s tradicijom. Svaki apartman ima nešto više od stotinjak kvadrata i može ugostiti par ili cijelu obitelj. Također, luksuz na najvišoj razini vidljiv je i u tome što svaki apartman ima infinity bazen i kroz njega se proteže sofisticiran dizajn inspiriran skandinavskim stilom. Svi su apartmani drugačijeg uređenja, ali dijele jednaku paletu boja poput sive, boje toplog ugljena i nijansi nježne bež boje.

Svaki detalj sobe pomno je biran i koristili su se najkvalitetniji materijali za izradu svakog komada. Od drva alpskog ariša, kamena, bogatih ručno izrađenih tkanina, luksuzne rasvjete, do velikih staklenih zidova koji pružaju pogled na prekrasnu prirodu koja okružuje ove kolibe. Osim privatnih apartmana, koji su spojeni, no istovremeno dovoljno odvojeni da u svakom od njih vlada mir, gostima je u mogućnosti i boravak u zajedničkom prostoru.

U kolibi koja se nalazi uz apartmane, nalazi se prekrasan spa i dnevna soba odnosno knjižnica, gdje gosti mogu provoditi zajedničko vrijeme. No, ono u čemu gosti najviše uživaju je upravo wellness iskustvo ovog luksuznog odsjedanja i personalizirani tretmani ljepote koji ovakvom putovanju donose maksimalnu relaksaciju. U zajedničkoj se kolibi svakog dana u šarmantom salonu poslužuju doručak i večera, uz jela koja su osmišljena uz lokalne namirnice koje se uzgajaju u okolici hotela.

Ono što gosti posebno izdavajaju kod odsjedanja u Chalet Purmontes je činjenica da je usluga na raspolaganju tijekom cijelog dana i može vaš odmor učiniti personaliziranim tako da prema potrebama gostiju odabiru razne aktivnosti. Ovo je mjesto idealno za ljubitelje aktivnog odmora koji mogu uživati u teretani ili učiti jahati tik do hotela. A ljepota je u tome što nakon cijelog dana provedenog u prirodi, uvijek se možete vratiti hotelu i odabrati niz usluga i tretmana u toplicama, koje također imaju saunu i parne kupelji.

Nedvojbeno je da se radi o jedinstvenom iskustvu odmora o kojem maštamo! Više infomarcija možete saznati na službenoj stranici hotela i u konačnici se odlučiti za ovo mjesto kao savršen odabir putovanja nakon blagdana!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Winkler Hotels

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0