U ovim basic i traper A’marie komadima želimo biti 24/7

Hrvatski modni brend A’marie predstavio je novu BasicA’Denim kolekciju, od održivih materijala, čineći svaki komad savršenom ravnotežom stila i održivosti. Kolekcija naziva “24/7”, dizajnirana je za ženu koja traži stil, udobnost i svestranost kroz cijeli dan, svaki dan, ali i kroz cijelu godinu. 

A’marie već godinama vrlo vješto jednostavne modele čini ženstvenima i lako nosivima. Nova kolekcija kreirana je da ženama istovremeno pruži osjećaj samopouzdanja i opuštenosti, ali i svestranosti jer je nosiva kroz cijeli dan, svaki dan te na mnogo načina. 

Kao predvodnik održive mode u Hrvatskoj, koji izbor materijala prilagođava najnovijim tehnologijama te podiže svijest o ekološkoj održivosti, brend A’marie ostaje vjeran visokokvalitetnoj, samoodrživoj tkanini MicroModalu, materijalu koji se dobiva iz stabla bukve te poznatom japanskom organskom pamuku koji je u najboljem svijetlu predstavio A’Denim kolekciju. Cijela kolekcija je izrađena lokalno, u Zagrebu, i u bližoj okolici, a svaki je model pakiran u biorazgradive vrećice za višenamjensku uporabu.

“Zadovoljna sam što sam ovom kolekcijom uspjela stvoriti odjeću za svaku ženu koja užurbano plovi kroz dan, a kojoj je prije svega bitna udobnost, ali i stil. Ideja cijele kolekcije je da je ona nosiva od jutra do večeri, od sastanaka do večernjih izlazaka i tako tijekom cijele godine. Stvaranje takvih polivalentnih odjevnih predmeta u kojima je žena zadovoljna, stvar je održivosti koja se provlači kolekcijom, ali i cijelim A’Marie brandom. Stvaranje svake kolekcije za mene je emotivni i strastveni proces, a priprema A’Denim linije bila je novi izazov. Traperice su intrigantni dio svakog ormara, svi ih imaju i baza su skoro svakog outfita danas, zato moraju biti savršene, od ugodnih materijala i besprijekorno krojene”, izjavila je dizajnerica Anamarija Brkić.

Inspirirana današnjim užurbanim životom, modna kreatorica je objedinila materijale koji donose udobnost, prilagodljivi dizajn te boje koje su capsule kolekcija svakog ormara. No to je samo dio zbog kojeg ćete ovu kolekciju obožavati, ali i moći u potpunosti prilagoditi svom stilu. 

Nova “24/7” kolekcija uključuje haljine, bluze, suknje i dodatak A’Marie opusu – traperice. Traperice su izrađene od visoko kvalitetnog organskog pamuka, dolaze u nekoliko modela i tri boje – klasičnoj plavoj boji trapera modeli Lota i Blair, crnoj boji model Dore te Amber u boji karamele. A’Marie traperice ne samo da su održive već kombinacijom pomno odabranih materijala pružaju neusporedivu udobnost i pristajanje. 

Za ostatak kolekcije, tu je naš već poznati LENZING™ MicroModal, koji je savršeno upotpunio naše atraktivne modele. Jednostavne, ali potpuno jedinstvene bluze poput Natalie, Olivie, Sadie, i haljine Simone, Valerie i Thalite krojene su u kratkim i dugim siluetama u univerzalnoj veličini i u bojama koje pristaju baš svakom outfitu – bijeloj, tamnoplavoj te crnoj, s naglascima poput dugačkih mašni na preklop koje se mogu nositi na nekoliko načina, stvarajući bezbroj zanimljivih kreacija.  

U ovoj kolekciji zauzet je bezvremenski pristup dizajnu, osiguravajući da svaki komad ostane nosiv i u godinama koje dolaze. Uvodi nas iz dana u noć, iz proljeća u dugo isčekivano ljeto, a uz nekoliko modnih dodataka te jaknom ili dobrim kaputom, na ove ćete se modele moći osloniti u niz prigoda te će postati nosivi i od jeseni pa sve do zime. Možemo reći da je nova kolekcija nosiva “24/7”, u pravom smislu te riječi. 

Nova kolekcija dostupna je na A’Marie stranici i u zagrebačkom A’Marie dućanu u Gundulićevoj 19.

Fotografije: Senja Vild

Modeli: Marija Piskač x Ivana Vukušić

Šminka: Simona Antonović

Kosa: Ante Pažanin

Lokacija: 404 Agency

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0