U nakit ovog brenda ćete se zaljubiti na prvu!

Otkrivanje novi brendova nešto je u čemu najviše uživamo u svom poslu, i to onih koji na nešto posebniji način pristupaju dizajnu i kreativnom procesu koji ih razlikuje od većih modnih grupacija. Naravno, otkrivanje takvih nam najviše omogućuju društvene mreže na kojima svakodnevno pronalazimo nove komade, pa smo tako otkrili i njujorški brend nakita AGMES čiji su nas komadi oduševili!

Kad se radi o nakitu onda najčešće tragamo za statement komadima koji će na decentan, no istovremeno snažan način upotpuniti odjevne kombinacije. Posljednjih nekoliko godina kao jedan od rastućih trendova pokazali su se glomazni komadi nakita koji svakoj kombinaciji donose nešto posebniji završni touch. Brend AGMES razlikuje se od drugih na tržištu po svojim velikim skulpturalnim formama koje dvije mlade dizajnerice pretvaraju u predivno prstenje, narukvice, ogrlice i naušnice.

Osebujni komadi brenda kombinacija su skulpturalnih formi i dragocjenih materijala te majstorske izrade. Nadahnute sjećanjem na svoju pokojnu prijateljicu, sestre Jaclyn i Morgan Solomon pokrenule su ovaj uvelike održivi brend nakita 2016. godine. Ručno izrađeni u New Yorku, svaki se komad oslanja na urbane krajolike, arhitekturu i modernističku skulpturu kako bi oblikovali geometrijske siluete.

AGMES nakit izrađen je gotovo isključivo od recikliranih metala, a sav otpadni metal iz proizvodnje se topi za ponovnu upotrebu. Ono što nas je najviše oduševilo u kolekciji brenda su zasigurno glomazne narukvice i prstenje izrađeno od zlata ili srebra koji će poslužiti kao sjajan modni dodatak za obožavateljice minimalističkog i svevremenskog stila.

Uz svaku jednostavniju kombinaciju, ovakve će geometrijske siluete stvoriti elegantan izgled. Uz to, ono što smo zamijetili da obožavateljice brenda obožavaju su ogrlice u skulpturalnom obliku srca. Cijene nakita kreću se od nekoliko stotina eura pa do nekoliko tisuća, što je razumljivo s obzirom na to da se radi o najfinijim materijalima, poput sterling srebra i karatnog zlata, ali i dizajna koji je unikatan.

Sve komade možete istražiti na službenoj stranici brenda te odabrati svoje favorite, a u nastavku teksta otkrijte koje smo to mi izdvojili!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: AGMES, Instagram 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0