U Lab stigao novi hit proizvod brenda Westman Atelier. Jedva čekamo probati!

Postignite summer glow uz novi Westman Atelier Liquid Super Loaded Sheer Illuminator i uživajte u njemu cijele godine

Gucci Westman ne prestaje oduševljavati novitetima pa svako njezino sljedeće umjetničko djelo jedva dočekamo. Proizvod koji je samom najavom izazvao uzbuđenje kod makeup obožavateljica, zove se Liquid Super Loaded Sheer Illuminator i stigao je u LAB u pravo vrijeme kada želimo nositi ljetni glow svaki dan. 

Baš kao i svaki proizvod do sada, Westman je i Liquid Super Loaded Sheer Illuminator bazirala na isključivo prirodnim sastojcima, koji uz to što proljepšavaju kožu, istovremeno ju i njeguju. Ovaj novi Westman Atelier proizvod za lice je multifunkcionalan što znači da se može koristiti na nekoliko načina – kao podloga na cijelom području lica, ispod pudera kao primer za sjaj te kao highlighter na željenim dijelovima lica poput jagodica.

Svaki Westman Atelier proizvod istovremeno je i skincare proizvod, a Liquid Super Loaded Sheer Illuminator sadrži super aktivne sastojke poput vitamina C, tsubaki i avokado ulja, koji toniraju, hidratiziraju, umiruju, obnavljaju i posvjetljuju kožu, a čuvaju je i neutraliziraju od slobodnih radikala. Tri predivne nijanse mogu kombinirati u svrhu nježnog i prirodnog conturinga.

“Peau de Rose” najsvjetlija je nijansa u hladnom tonu lososa, koja će osvjetliti cijeli ten i dati mu lifting učinak. “Peau de Peche” nešto je toplija, poput nude breskvaste nijanse. Izjednačit će ten i dati mu meku strukturu. Najtamnija nijansa s kojom možete definirati lice ili mu dodati toplu i osunčanu boju je “Peau de Soleil”. Sitne sjajne biserne čestice čine svaki Liquid Super Loaded uistinu posebnim na svakom tipu lica i kože.

Lagana tekstura neće pružiti osjećaj težine na koži ili začepiti pore, već će lagano izjednačiti, zagladiti i proljepšati ten te mu pružiti željeni glow. Savršen je za normalne i suhe tipove kože, kojima je potreban dodatni sjaj, ali i za kreiranje ljetnih makeup lookova, dnevnih i večernjih, kojima doza sjaja uvijek savršeno pristaje. Iznimno je lagan za korištenje; može se nanositi prstima na cijelo lice ili na željene točke lica. Ovo je jedan od onih makeup proizvoda, koji će jednako obožavati i vizažisti i oni koji imaju manje iskustva u nanošenju makeupa.

Proizvod je u potpunosti clean, bez endokrinih disruptora, koji mogu štetno utjecati na zdravlje. Dolazi u ambalaži izrađenoj od šećerne trske, koja se može reciklirati, a benefiti Liquid Super Loaded proizvoda bit će vidljivi i dugo nakon korištenja jer Westman uvijek ima na umu istaknuti zdravu i sjajnu kožu.

Proizvod je, kao i nove Westman Atelier olovke za oči “Eye Love You Eye Pencils”, dostupan za kupnju putem webshopa brenda te u LAB storeu u Dežmanovoj ulici 2 (Zagreb).

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0