U Hrvatsku je napokon stigao najpopularniji književni triler 2024. godine

O čemu razmišljate prije nego što zaspete? Nakon što uzmete u ruke Annu O., najvažniji triler 2024. godine o veličanstvenoj moći i jezovitosti snova engleskog autora Matthewa Blakea, koji je objavila nakladnička kuća Fraktura u prijevodu Alenke Mirković-Nađ, više nećete razmišljati ni o čemu drugome.

Matthew Blake dobio je ideju za roman kada je pročitao da više od 33 godine života provedemo spavajući. Započeo je istraživanje o zločinima počinjenima u snu i tajanstvenom sindromu rezignacije uslijed kojeg se potpuno zdravi ljudi, nakon doživljene traume, prestanu kretati, jesti i govoriti, ili čak završe u komi.

Rezultat je globalni fenomen Anna O., roman koji je već kao rukopis prodan za prijevod u više od trideset zemalja, najslušanija je audioknjiga na Appleu, a najpopularniji streaming servis Netflix prema knjizi snima istoimenu seriju.

Anna Ogilvy, mlada i talentirana spisateljica iz Londona, već četiri godine spava. Pronašli su je u njezinoj kolibi u Oxfordshireu u dubokom snu – krvave odjeće, s krvavim nožem kojim je nekoliko sati prije ubijeno dvoje Anninih najboljih prijatelja. Prije nego što je zaspala, s njezina mobitela poslana je poruka koja ledi krv u žilama.

Što je pisalo u poruci? Je li Anna počinila stravičan zločin? I koje će tajne izaći na vidjelo kada zloglasan slučaj Uspavane ljepotice prihvati briljantni forenzički psiholog, doktor Benedict Prince?

Odgovore na pitanja pronađite u web knjižari i u Knjižari Fraktura uz trenutačni popust od 10 posto, a uz kupnju možete ostvariti i ekskluzivnu pogodnost – maskicu za spavanje na dar!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0