U high street kolekciji pronašli smo pleteni top koji izgleda poput dizajnerskog!

LJubiteljicama mode nema većeg zadovoljstva od onog kad neki komad koji djeluje veoma luksuzno, kao da nosi dizajnerski potpis, pronađu u high street verziji. A upravo je takav pleteni top koji otkriva ramena koji smo pronašli u novoj Zara kolekciji.

Jednostavnost dizajna ovog topa, koji se ističe samo po prekopljenom dijelu tkanine preko dekoltea, boja pijeska te pletena tkanina koja mu daje luksuzan izgled, kombinacija su koja ostavlja dojam kao da je model kreiran u high-end brendu kao što su Khaite, The Row ili Toteme.

Iako je top rastezljiv te prati liniju tijela, a i udoban je za nošenje preko ramena, ipak je viskozi i poliamidu – koji čine većinu sastava ovog modela, dodan i lan zbog kojeg komad zadržava formu i dobiva taj luksuzan izgled.

Model je dostupan i u tamnoplavoj i crvenoj boji, no neutralna boja pijeska definitivno izgleda najprivlačnije te može biti dio večernjih i dnevnih outfita. Top otkriva ramena zbog čega ostavlja dojam ženstvenosti, a može se nositi uz suknje za nešto svečaniji look, kao i u kombinaciji s trapericama kojima će dodati poželjnu dozu elegancije.

Pleteni top dostupan je za kupnju u veličinama od XS do L, a s obzirom na to kako izgleda, ima i iznimno pristupačnu cijenu od 19,95 eura. Ako tražite neki jednostavan, a efektan komad, na kojem će vam svi zavidjeti, definitivno se zaputite u Zaru i otkrijte ovaj top!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0