U haljinama za plažu ćemo uskoro biti non stop. Izdvojili smo najljepše iz high street i dizajnerske ponude!

Bliži se trenutak u kojem ćemo se uputiti na hrvatsku obalu, što znači da će naša uniforma za svakodnevne prilike postati haljine za plažu! Jednostavan, ali chic komad onaj je za kojim ćemo najčešće posegnuti u ormar ujutro i kojem ćemo ostati vjerni tijekom cijelo dana. Kad su u pitanju haljine za plažu najčešće je riječ o pletenim i lanenim modelima, koji se ističu kao dvije omiljene ljetne varijante. Odlučili smo istražiti aktualne kolekcije dizajnerskih i high street brendova i izdvojiti naše favorite!

NA-KD

Tijekom odlazaka na plažu, osim idealne torbe, omiljenog kupaćeg kostima i ručnika, haljine su ono što nam uvijek treba. U potrazi smo pritom za nenametljivim izdanjima koji će lijepo odgovarati uz sve kombinacije, ali i koji će biti dovoljno chic i elegantni da se u tom komadu možemo prije ili poslije provođenja vremena na plaži prošetati mjestom, sjesti na kavu ili otići na druženje.

Massimo Dutti

U aktualnim smo kolekcijama pronašli brojne prekrasne modele, a najviše su nas oduševile mini pletene haljine, kao i midi modeli izrađeni od lana. Dovoljno udobni da u njima možete provoditi i izgledati profinjeno i nakon plaže, idealan model haljine za plažu će vam uvijek biti go-to kombinacija tijekom ljeta.

NA-KD

U nastavku teksta otkrijte naše favorite haljina za plažu, od high street modela pa sve do nekoliko prekrasnih dizajnerskih komada!

NA-KD
NA-KD
NA-KD
NA-KD
NA-KD
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Zimmermann (Net-a-Porter)
Zara
Zara
Zara
Zara
Mango
Mango
Mango
Mango
Miguelina (Net-a-Porter)
Max Mara (Net-a-Porter)
Lisa Marie Fernandez (Net-a-Porter)
Lisa Marie Fernandez (Net-a-Porter)
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
COS
COS
COS
Mango

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Massimo Dutti, H&M, Mango, COS, NA-KD, Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0