Twinset predstavio novu kolekciju za aktualnu sezonu – evo kako je nose hrvatske influencerice!

Plava, magenta, žuta i crna dominiraju novom Actitude kolekcijom, donose svježinu i vibrantnost u “main” Twinset kolekciju, prepoznatljivu po romantičnim krojevima u pastelnim bojama, razigranim uzorcima, udobnim materijalima i pažljivo odabranim detaljima. Unesite kolorističke temelje u svoj ormar i na njima izgradite dobar stil, koji zasigurno neće proći nezamijećeno.

U Twinset trgovine u Splitu i Zagrebu stigle su nove kolekcije jesen/zima 2023/2024. Atraktivni komadi iz kolekcije su kao odličan temelj za izgradnju novog jesensko-zimskog stila nametnuli upravo inspiraciju CMYK bojama. CMYK (cyan, magenta, yellow i key/black) označava nazive osnovnih boja. Akronim se najčešće koristi u tisku jer se s cijan (tirkiznom), magenta (purpurnom), žutom i crnom tiskaju sve ostale boje. Nova Actitude kolekcija nas poziva da se igramo osnovnim bojama i tako prkosimo sivim zimskim danima.

Paula Sikirić

Zato su se ovog vikenda u Zagrebu okupile snažne žene, odvažnog stava i zamijećenog stila – Ella Dvornik, Isabella Rakonić, Paula Sikirić, Luna Valas i Polina Meixner i uskočile u Twinset Actitude CMYK boje. Centrom grada su prošetale u nosivim odijelima strogog, poslovnog kroja, ženstvenom, klasičnom kostimiću s mini suknjom te haljinama koje su udobne danju, a jednako atraktivne i za večernje izlaske. Nisu ostale nezamijećene jer boje, materijali i detalji u koje Twinset ulaže puno pažnje ne mogu ostati nezamijećeni. Zato Actitude kolekciju biraju praktične žene koje u trenu, bez puno razmišljanja, žele ostaviti dojam dobrog stila, a izgledati drugačije i posebno.

Isabella Rakonić

Dok Twinset Actitude kolekcija pršti bojama, šljokicama, životinjskim uzorcima te raznim vrstama materijala, “main” kolekcija ostaje prepoznatljiva po temeljnoj Twinset filozofiji. Obiluje toplim bojama, materijalima i romantičnim krojevima s dozom buntovničkog, rock’n’roll stava. Topli jesenski tonovi – karamel, bordo, zelena, osvježeni su bijelom, pastelno ljubičastom, zelenom, koje unose svježinu i dodatnu dimenziju u kombiniranju boja i tonova.

Luna Valas i Polina Meixner

Pletivo i dalje ima posebno mjesto u kolekciji, a ono što nas posebno raduje je povratak kultne Cécile torbice, koju je osnivačica brenda Simona Barbieri posvetila svojoj kćeri. Izrađena od mekanog materijala nalik koži, Cécile predstavlja ikonu istančanog stila i lako se kombinira.

Nove Twinset jesen/zima 2023/2024. kolekcije potražite u trgovinama u Splitu i Zagrebu ili u web trgovini, dok je veliki izbor modnih dodataka dostupan u svim Karla trgovinama.

Luna Valas
Paula Sikirić
Paula Sikirić, Luna Valas, Polina Meixner, Ella Dvornik i Isabella Rakonić
Isabella Rakonić i Luna Valas
Ella Dvornik
Ella Dvornik, Paula Sikirić, Polina Meixner, Luna Valas i Isabella Rakonić
Ella Dvornik i Polina Meixner

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0