Trudnica čiji stil volimo: Pia Baroncini

U sklopu rubrike Moms Club posljednjih mjeseci uživamo u otkrivanju trudnica čiji nas pristup modnom stilu oduševljava. Dakako, nositi chic komade tijekom trudničkih dana nerijetko je izazovno i svaka buduća mama želi dane provoditi u ležernim komadima u kojima se osjeća udobno. No, ako ste i vi trenutačno u najljepšem iščekivanju i u potrazi ste za komadima koje ćete odijevati tijekom sljedećih mjeseci, donosimo novu stilsku inspiraciju – Piu Baroncini!

Baroncini je kreativna direktorica modnog brend LPA, chic brenda ženskih odjevnih komada koji je dostupan na platformi Revolve. LPA je brend koji obožavaju Amerikanke ženstvenog stila i pristupa odijevanju koji u fokus postavlja haljine i preslatke topove. Sama Baroncini je najbolja promotorica brenda jer najčešće nosi komade koje sama kreira.

Ovu Amerikanku pratimo već dulje vrijeme, a ono što nas je privuklo njezinom profilu je zasigurno način na koji s pratiteljima dijeli uvid u svakodnevan život koji u najmanju ruku izgleda idilično. Sa suprugom Davideom (koji je Talijan i ima vlastiti modni brend GHIAIA) i malenom djevojčicom Carmelom, živi u prekrasnoj kući u kojoj je i sama odrasla. Uz vođenje modnog brenda, s pratiteljima volim dijeliti savjete o zdravom životu, prehrani, a sama vodi i podcast u kojem ugošćuje ljude koji je inspiriraju – doista, Baroncini je jedna od onih koji uživaju dijeliti i one najljepše, no i manje lijepe trenutke iz života i upravo nas je takva iskrenost privukla kod nje.

No, uz komunikaciju na društvenim mrežama, Baroncini se ističe po fantastičnim modnim odabirima, čak i tijekom visokih trudničkih dana. Trenutačno se nalazi u drugoj trudnoći i gotovo svakog dana dijeli outfite, od onih svakodnevnih pa sve do svečanijih. Naravno, Baroncini najviše nosi haljine vlastitog brenda, no outfit u kojem najviše uživa tijekom ležernijih go-to kombinacija je kvalitetan par plavih traperica, bijeli top i Chanel balerinke – jednostavno, a chic!

Kombinacija kojom nas je oduševila je i outfit u kojoj glavnu riječ ima haljina o kojoj smo nedavno pisali. Radi se o kreaciji iz suradnje američkog brenda Solid and Striped i it djevojke Sofie Richie Grainge, čije kontrastne boje prekrasno izgledaju na ovoj trudnici.

U nastavku teksta otkrijte još fantastičnih modnih kombinacija koje smo izdvojili i inspirirajte se za dane u trudnoći!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@piabaroncini)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0