Tri pristupačna online storea za koje možda niste znali

Svi već znamo za široko poznate online storeove poput Asosa, Top Shopa, Nordstroma ili Storetsa te malo tko od nas nema u svome ormaru pokoji njihov komad. No, pronašli smo još tri online storea koji su cijenama jednako prihvatljivi, a nude interesantne komade odjeće.

S obzirom na sve veću popularnost upravo online načina kupovine, ne čudi da ovakvi storeovi izbacuju sve bolje i kvalitetnije komade koji ne samo da se mogu mjeriti s klasičnim dućanima, nego postepeno postaju sve draži izbor mnogih trendseterica.

Klikom na naslov odmah dođite do online storea.

Pixie Market

Ovaj online store izbacuje komad za komadom koji, čim su lansirani, postaju popularni na mnogim instagram profilima. Prozračnost, jednostavnost i ženstvenost karakteriziraju gotovo svaki komad njihovih kolekcija.

online pixiemarket online pixie2

Loft

U ovom storeu možete naći gotovo sve što želite, cjelokupni outfit od glave do pete. Jednostavni moderni komadi učinit će da svaka kombinacija izgleda kao da ste je odabrali bez imalo muke.

online loft

ME+EM

Ovaj store oduševit će sve ljubitelje finih i posebnih tkanina poput đerseja, svile, kašmira i baršuna. Time se njihovi komadi odmiču od svakodnevne ponude te omogućavaju da svoju već postojeću garderobu podignete s nekoliko posebnih komada.

online me em2 online me em

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0