Trend alert: fileri za kosu

Svake godine dođe i novi trend za kosu, nova boja, dužina, frizura.. no svi oni pretpostavljaju zdravu kosu. Ove godine, upravo je zdravlje kose u fokusu velikih brendova, kako bi nam pomogli i olakšali postizanje snažnije, jače i punije kose.

S obzirom na to da je više od 11 milijuna puta uguglano pitanje kako kosu potaknuti na rast, nije ni čudo da su se Pantene, L’Oreal i Kerastase uhvatili u koštac s problemom. Imajući u vidu da žene žele gušću kosu i veći volumen, usredotočili su se na stvaranje učinkovitih, znanošću potvrđenih, luksuznih i sofisticiranih proizvoda koji su lagani za korištenje.

Za razliku od Kerastasea i Pantena koji su se usredotočili na korijen kose, L’Oreal je odlučio spasiti vrhove. L’Oreal Professionnal predstavio je šest novih proizvoda Serie Expert Pro Longer, koja se sastoji od šampona, regeneratora, maske, posebnog filera za vrhove kose, obnavljajuće kreme za vrhove i cijelu dužinu kose te koncentrirane ampule filera za vrhove.
Posebna tehnologija kombinira FILLER-A100 i amino kiseline kako bi obnovila svaku vlas. FILLER-A100 penetrira u samu jezgru vlasi i čini ju jačom, otpornijom, zadebljanom i zaglađenijom. Glavni sastojak je filozane, koji je kreiran tako da popravlja pukotine iznutra. Istraživanja su za sada pokazala da ova linija proizvoda može spasiti i poboljšati izgled zadnjih 7 centimetara kose za 49%!

Kerastase i Pantene su, osim jačinu dlake, mislili i na gustoću kose boreći se protiv opadanja kose.


Kérastase Genesis asortiman sastoji se od dvije vrste njegujućih i ojačavajućih kupki za kosu Hydra – Fortifiant i Nutri – Fortifiant, protiv opadanja i lomljivosti kose. Tu je još i maska za kosu te ojačavajući fluid, koji štiti od opadanja i lomljivosti, ali i pruža zaštitu od topline. Ono što je velika prednost je da istovremeno njegujemo i kosu i kožu glave. Najvažniji sastojak je Aminexil 1.5%, koji potpomaže vlaknima da se drže čvršće u vlasištu te sprječava kolagen od nakupljanja i ukrućivanja oko folikula vlasi.

Panten Pro-v Miracles kolekciju čine četiri proizvoda, šampon, regenerator, maska te serum za korijen kose. Kao što i ime sugerira, namijenjen je kosi kojoj je potrebno čudo! Pomaže u stvaranju snažne kose i deblje dlake, a poseban blend sastojaka kombinira biotin, bambus, kofein, vitamin B3 te pantenol, kako bi što dublje ušao u vlas te omogućio jačanje od korijena do vrha.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0