Totême T-Lock: “quiet luxury” torbica koju modne insajderice obožavaju

Krajem godine predstavljena je chic torbica brenda Totême čije komade obožavaju minimalistice, ali i holivudske zvijezde poput Katie Holmes, a uspjeli su u tome da stvore još jedan hit. Naime, Totême T-Lock Top Handle torbica ubrzo se našla na listi želja brojnih stylish dama, pogotovo u posljednjih dva mjeseca kad je “quiet luxury” estetika na visokoj cijeni. Riječ je, naime, o minimalističkom modelu koji je nevjerojatno elegantan, ali i prikladan za svakodnevno nošenje.

View this post on Instagram

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Dio njezine privlačnosti krije se u tome što je neupadljiva i “neprepoznatljiva”, takozvana anti it-torbica, a jedini, suptilni detalj koji krasi torbicu je sitno metalno slovo T. Iako neće privući pažnju široke publike, modne insajderice ovu će torbicu na drugima spaziti “iz aviona”, a na dobrom je putu da postane jedan od klasika skandinavskog brenda.

Model je namijenjen svakodnevnom nošenju s ručkom i zaobljenim gornjim dijelom kako bi se mogla jednostavno nositi na ili u ruci. Torbica je dostupna u dvije verzije kože – glatkoj crne boje te zrnatoj koži u crnoj, bijeli i konjak varijanti. Model od glatke kože krase metalni dijelovi zlatnog sjaja, dok su oni od teksturirane kože ukrašeni srebrnim detaljim te kontrastnim, bijelim šavovima.

Torba je idealne veličine za obavljanje svih svakodnevnih zadataka, a podstavljena je i bež brušenom kožom te se krase i dva džepa u unutrašnjosti. Može se nositi na ili u ruci s kraćom ručkom, a one koje su ljubiteljice praktičnosti imaju na raspolaganju i odvojiv crossbody remen. Cijena ove chic torbice iznosi 1100 eura, a dostupna je za kupnju putem službene stranice brenda.

@anoukyve

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Toteme

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0