@tylynnnguyen

Anti-it torbe koje vladaju ove godine

Ove godine dominirale su torbe koje su vrhunski izrađene, od kvalitetnih materijala, svevremenske su, nosive i – najbitnije – neprimjetne. Naime, ovo je godina anti-it torbica, odnosno modela koji su lišeni logotipa ili drugih znakova brenda, prepoznatljivih detalja ili siluete te su “neprepoznatljive”. No, upravo su takve torbice omiljene među pripadnicama modne industrije, jednostavne, chic i elegantne, koje daju do znanja da imate stila i cijenite kvalitetu – ispred samog imena brenda.

Rosie Huntington-Whiteley nosi The Row Margaux model

To ne znači da je riječ o brendovima koji su nepoznati, nego samo da je riječ o manje istaknutim i traženim modelima iz njihovih kolekcija, kao i torbicama modnih kuća koje su poznate po kreiranju timeless modela i onih koji pripadaju u kategoriji “quiet luxury”.

Sofia Richie nosi The Row 90’s torbicu od brušene kože

U takve se brendove ubrajaju The Row, Khaite i Toteme, između ostalih, a njihove torbice i najvećim obožavateljicama mode mogu proći ispod radara, što nije slučaj s modelima kao što su Chanel Flap, Fendi Baguette ili Hermès Kelly.

Annemiek Kessels nosi Savette Symmetry 26 torbicu

Pojava je to koja je u skladu s time da su u posljednje vrijeme in komadi koji su, zapravo, klasici te da sve više žena ulaže u kvalitetne kožnate torbice u koje se mogu pouzdati dugi niz godina – te su samim time spremnije na tu investiciju – nego da odaberu model nad kojim moraju strepiti hoće li kroz neko vrijeme postati out.

DeMellier The Nano Montreal jedan je od favorita u mikro varijanti

Jednostavne linije, nosivost i nenametljiv dizajn ono je što će biti u fokusu ove godine, kad su u pitanju ovi modni dodaci, a dobra torba ima moć “podići” svaku kombinaciju.  U nastavku donosimo prijedloge anti-it torbica, od clutcheva preko bucket modela pa sve do predimenzioniranih komada, koje možete već danas kupiti.

Neous Sigma

Little Liffner Large Open Tulip

Acne Studios Musubi Mini

Savette Symmetry 26

Banana Republic Vida

The Row Soft Margaux 15

Toteme T-Lock Clutch

Yuzefi Large Mochi

Aesther Ekme Soft Mini Hobo

Khaite Medium Lotus

Khaite Medium Amelia

Neous Phoenix

The Row 90’s

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Khaite, Toteme, Banana Republic, Neous, Savette, Yuzefi, Acne Studios, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0