Točkice su ponovo in!

Iako tijekom ljetnih mjeseci prednost dajemo floralnim uzorcima, čini se kako se ove sezone print točkica vratio na velika vrata. Fotografije s vjenčanja koje posjećuju ovih tjedana, ali i s godišnjih odmora influenerica, već sad daju naznaku o jesenskim trendovima, a čini se kako će jedan od njih biti upravo polka dot uzorak.

Osim što ih viđamo na Instagram feedu modnih insadjerica i stylish djevojaka koje pratimo, u kategoriji “New In” high street brenda Zara pronašli smo čitavu mini kolekciju posvećenu upravo ovom klasičnom printu. Obožavala ih je princeza Diana, a sada im je vjerna druga pripadnica kraljevske obitelji – Catherine, vojvotkinja od Cambridgea, nosila ih je Julia Roberts u filmu “Zgodna žena”, a u svojim kolekcijama ih redovito koriste brendovi Magda Butrym, Tove i Alessandra Rich.

Iako je riječ o uzorku koji nikad ne izlazi iz mode, u posljednje vrijeme dizajneri su prednost davali animal printu i različitim floranim varijantama, a u nadolazećoj sezoni viđat ćete točkice u brojnim verzijama – od najsitnijih pa sve do predimenzioniranog printa.

Iako je print podložan promjenama, dozu klasike komadi iz Zare zadržali su kroz paletu boja koja je crno-bijela, neovisno o tome koje su točkice veličine, koji komad krase ili, pak, je li baza bijela ili crna boja. Komadi koji su ovaj tjedan stigli u Zaru većinom su oni namijenjeni za svečanije prigode i večernje izlaske, pa ako vam nešto takvo slijedi, dobro proučite njihovu ponudu i budite u trendu prije svih.

Nama su za oko posebno zapele mini haljina s dubokim dekolteom i cvijetom izrađenim od tkanine, špic salonke koje također krasi 3D detalj cvijeta te bluza s volanima. U mini kolekciji s točkicama možete pronaći i dvije midi slip haljine koje mogu biti odlična opcija za vjenčanje, kao i mini haljinu s voluminoznom suknjom u stilu osamdesetih. Točkice su definitivno ponovno in, a u nastavku otkrijte nama omiljene komade.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0