Ugodna večer uz predstavljanje projekta Beauty Travel Kit
U chic okruženju A Most Unusual Gin Gardena predstavljena je nova suradnja brendova Büro 24/7 i Farmacije
Nakon prošlogodišnjeg uspjeha Summer Beauty Kita, Büro 24/7 i Farmacia ponovno su udružili snage za novi beauty projekt koji je izazvao veliko zanimanje žena. Naime, ovaj put asortiman proizvoda proširen je i jednom jako elegantnom kutijom punom proizvoda koje biste mogli trebati na godišnjem odmoru. Ideja je bila misliti na sve vaše potrebe i objediniti čak 18 proizvoda preparativne njege i suplemenata s potpisom provjerenih i poznatih brendova poput La Roche-Posay, Avène, Apivita, Klorane, Almagea+, Eucerin, Caudalie, Premium Green, Melem, Nikel, Neal’s Yard, Alcovit, Hansaplast…

“Prošlogodišnji uspjeh projekta i kontinuirana suradnja s vodećim regionalnim lifestyle portalom i ovog su nam ljeta bili nit vodilja. Osim što smo zajednički izabrali proizvode i pakiranja prikladna za putovanja, na ovaj način svoje vjerne klijente upoznajemo s novitetima i trendovima u sferi zdravlja i ljepote”, rekla je Željka Suvajac iz Farmacije.

“Naš moto “content is king” pod kojim kreiramo kvalitetan sadržaj za čitatelje, uvijek prenosimo i u offline aktivacije koje radimo. Stoga mi je jako drago da smo s Farmacijom uspjeli ostvariti nešto više od brzopoteznog aranžmana. Ovdje je sada riječ o pravom poslovnom partnerstvu dvaju kvalitetnih brendova, te se nadam da će ova suradnja, kao i ona prošle godine, rezultirati zadovoljnim damama koje će ovaj Beauty Travel Kit iskoristiti na godišnjem odmoru ili kao lijep poklon nekome”, kazala je Mirela Forić Srna, osnivačica portala Büro 24/7.

Uz osvježavajuće koktele, gin tonic i Rose vino cijenjenog hrvatskog brenda Korlat na garden partyju su uživale brojne poznate dame poput Nataše Janjić, Judite Franković, Ivane Roščić, Mare Bratoš, Petre Kurtele, Nine Mije Čikeš, Đurđe Tedeschi, Anamarije Brkić, Ana Marjie Ricov, Marije Kulušić i brojnih drugih.
Büro 24/7 x Farmacia BEAUTY TRAVEL KIT je već dostupan u Farmacia specijaliziranim prodavaonicama u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku i Zadru po cijeni od 199,99 kuna.

Fotografije : Senja Vild