Tips & tricks za pripremu zimske garderobe

Moda je mnogo više od prolaznih trendova, ona je izraz vlastitog stila i osobnosti. Za besprijekoran izgled u svakoj prilici, kvalitetno održavanje omiljenih odjevnih komada igra ključnu ulogu. Bez obzira jeste li krenuli na sastanak, spremate li se za večernji izlazak ili samo planirate šetnju gradom, nekoliko je ključnih tips & tricksa uz pomoć kojih ćete uvijek biti spremni! 

Zaparite!

Krenula je sezona predimenzionirah kaputa, statement blejzera i odjeće koja je mjesecima stajala na dnu ormara. Najtvrdokorniji nabori na takvim komadima učinkovito se uklanjaju uz snažan, neprekidan mlaz pare parnih glačala. To ne znači da ćete satima stajati iznad daske za glačanje, jer uz kvalitetne uređaje lako je i jednostavno osvježiti i izravnati omiljene komade zimske garderobe.

Jedan od tih uređaja jest i parna postaja Philips PerfectCare 8000. Moderan životni stil često zahtijeva jednostavna i praktična rješenja, a kada je riječ o održavanju odjeće besprijekorno svježom, ova parna postaja postaje neizostavni dio svakodnevnog života. Glačanje mnogima nije najomiljeniji zadatak, a s ovom parnom postajom ono je i do 40 posto brže u odnosu na klasično glačalo. Automatski prilagođava količinu pare brzini pomicanja glačala te osigurava temeljito i brzo glačanje, čak i najzahtjevnijih tkanina, čineći naborane komade odjeće glatkima i svježima.

Izaberite glačalo koje “voli” sve tkanine

Kašmir, vuna, traper, pamuk – koji god materijal vladao vašim jesensko-zimskim ormarom, prepustite ga Philips PerfectCare 8000 Series parnoj postaji. Iako je uvriježeno mišljenje da svaka tkanina zahtjeva specifičnu brigu i da je stoga važno prilagoditi postavke vaših glačala kako bi odjeća ostala u besprijekornom stanju, ova parna postaja zahvaljujući optimalnoj temperaturi za sve tkanine brine za svaki vaš komad.

Obavezno provjeravanje etikete na svojim omiljenim svilenim, vunenim, lanenim, ali i ostalim modnim komadima sada su stvar prošlosti. Uz naprednu OptimalTEMP tehnologiju, nije potrebno dodatno birati postavke te možete glačati sve tkanine bez straha od progorijevanja. Jedna optimalna temperatura za sve tkanine čini glačanje bržim i jednostavnijim. Dakle, zahvaljujući ovome bezbrižno ju možete ostaviti i na najosjetljivijoj tkanini ili dasci za glačanje. Uz to, parna postaja se i sama automatski ugasi nakon 10 minuta nekorištenja pa je glačanje zaista bezbrižno.

Pravilno spremanje odjeće

Nakon što ste izglačali svoju odjeću, važno ju je pravilno spremiti. Kako biste izbjegli naknadno gužvanje i stvaranje neželjenih nabora, odjeću je potrebno objesiti na vješalice. Ono što čini Philips parnu postaju posebnom je i mogućnost glačanja okomito. Baš zato, kaputi, sakoi, parke, prsluci i baloneri koji vladaju vašim vješalicama mogu tamo i ostati. Napredni senzor pokreta prepoznaje pokrete u svim smjerovima i omogućava precizno glačanje čak i najosjetljivijih tkanina, što je idealno za osvježavanje i glačanje odjeće na vješalici, poput omiljenih haljina i jakni.

Uz pravilno održavanje, vaši najdraži modni komadi dulje će izgledati kao novi, a uz korištenje parne postaje uštedjet ćete novac na kemijskom čišćenju, ali i smanjiti svoj ekološki otisak. Glačanje Philips parnom postajom čini odjeću dulje očuvanom i njegovanom uz optimalnu temperaturu koja brine o očuvanju vlakana te istovremeno daje odlične rezultate glačanja. Uživajte u prednostima ovog jednostavnog i praktičnog uređaja i očuvajte svoju omiljenu odjeću na najbolji mogući način.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0