That’so: Recept za savršen preplanuli ten

Ljeto je vrijeme kad je jedan od glavnih ciljeva svih nas imati savršenu boju kože jer uz takvu boju sve bolje stoji – od minica, kratkih hlača, sandala do kupaćih kostima, a čak i nepravilnosti kože tada nosimo s lakoćom. Zato mnogi od nas dugo tragaju za idealnim rješenjima.

Mi smo pronašli odgovor i za one koji vole sunce, ali i za one koji mu se ne vole baš pretjerano izlagati. Riječ je o talijanskom brendu That’so koji je nedavno stigao i na naše tržište. Za ljubiteljice sunca That’so nudi All In One liniju za sunčanje koja brine za kožu prije, tijekom i nakon sunčanja.

Ono što se nama posebno svidjelo jest da se radi o sprejevima (a ne kremama) sa zaštitnim faktorom pa se lako nanose, a i multifunkcionalni su jer jedan proizvod sadrži 3 SPF faktora protiv štetnih UV zraka – bitno je samo koliko slojeva nanesete. Tako više ne morate kupovati posebnu kremu za najosjetljivija područja lica, vrata i poprsja, a poseban iznos odvojiti za blažu varijantu za ostatak tijela.

Uz to, za sve ljubitelje tetovaža, That’so je patentirao poseban zaštitni sprej koji štiti vaše tetovaže od blijeđenja na suncu.

Ukoliko niste od izležavanja na suncu po cijele dane, ali svejedno volite preplanuli izgled kože, tu je That’so zdravi spray tan za kućnu upotrebu. Nanesete, i kroz tri sata vaša boja je postojana, baš kao da ste netom prije došli s mora.

Muška Man Instinct spray tan linija oduševit će i nježnije polovice jer osim što ne ostavlja mrlje na odjeći, u sebi sadrži parfem Terre D’Hermes by Hermes tako da savršeno miriši.

Zato se ovog ljeta možete pozdraviti s onim prvim neugodnim sunčanjem na plaži kada imate osjećaj da ste prozirni. Ove proizvode možete nanositi jednom do dva puta tjedno.

A sad, ljeto može početi!