Ten 22 je novo mjesto u Zagrebu za druženje i koktele

Zagreb ima novo mjesto – Ten 22 je novi dnevni bar u kojem možete uživati u kakvi, koktelima i dobroj glazbi. Ideja mjesta na kojemu će se uživati nakon završenog radnog dana dolazi od tvorca zagrebačkog brenda Zagreb Social Club. Streetwear brend Zagreb Social Club koji već dvije godine ima svoj showroom na početku popularnog Zagreb Design Districta u Smičiklasovoj 22 jučer je otvorio vrata novog prostora, smještenog ulaz do.

“Otkako smo krenuli sa Zagreb Social Club pričom uvijek su nas pitali – ‘A gdje je tu klub?’. Odgovor na to pitanje je upravo naš novi projekt Ten 22, zamišljen kao dnevni bar u kojem gosti mogu uživati u specialty kavi, koktelima i, prvenstveno, dobroj glazbi. Što znači dnevni bar? Znači da nakon što završi radni dan mi počinjemo s našim popodnevnim programom koji traje do 22 sata, a sastoji se od najboljih domaćih i regionalnih DJ-a, isto tako gostujućih miksologa u suradnji s našim stalnim timom kojeg vodi Josipa Crneković”, rekao je Ali Mirza Mulabegović, kreativni direktor projekta.

Jelka Margarita Bogdanić, Lada Kušec Deči i Ali Mirza Mulabegović

Interijer prostora potpisuje Jelka Margarita Bogdanić, a vizualni identitet Lada Kušec Deči. “Željeli smo naše dugogodišnje iskustvo u noćnom životu obogatiti s idejama mladih kreativaca i mislim da se to pokazala kao uspješna formula, jer smo dobili prostor koji je drugačiji i ne odaje dojam da je bar, već više opuštajuće mjesto za druženje, a upečatljiv vizualni identitet ga prati i obogaćuje”, zaključio je Mulabegović.

Na otvorenju su se pojavili Damjan Rudež, direktor programa Sunset Sport Media festivala, Tomislav Brusač, DJ i producent, Vlado Švegar, direktor marketinga PPD Hrvatska, Elena Mikac, glazbeni promotor i DJ te fotografkinja Dora Šarić.

Ten 22 na adresi Smičiklasova 22 otvoren je u prosincu od ponedjeljka do petka od 8 do 22 te subotom od 10 do 22. Više informacija o programu i ponudi možete pronaći na njihovom službenom Instagram profilu.

Ali Mirza Mulabegović i Damjan Rudež
Leon Dubraja i Dora Šarić
Maja Rundek i Vlado Švegar
Tomislav Brusac i Elena Mikac
Ali Mirza Mulabegovic i Josipa Crneković

Fotografije: Niko Goga

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0