Tanjuri s uzorkom iz H&M Home kolekcije koji su nas oduševili

U svijetu dekora interijera već neko vrijeme vlada pomama za tanjurima s uzorcima. Efektan su način za podići dekor stola, a i hrana na takvim vibrantnim, porculanskim kreacijama izgleda ukusnije i zanimljivije.

Stalak za tortu 19,99 EUR

Iako je tržište zasićeno brendovima koji kreiraju tanjure, šalice i zdjele za posluživanje prekrivene upečatljivim printevima, nama je za oko zapela kolekcija high street brenda H&M Home koja ima i više nego pristupačne cijene s obzirom na atraktivan dizajn.

@hm_home

Tablesetting in 3 simple steps 💫 #tablesetting #tablestyling #stepbystep #HMHOME #hmhomeinspo #hmhomedecor

♬ original sound – H&M Home

Veliki, srednji i mali tanjuri, ovalne posude za posluživanje, stalak za tortu i šalice za kavu čine liniju brenda H&M Home koja se doima poput dizajnerske, a ističe se motivima flore i faune.

Tigar, leopard, zebra i konj te egoztično lišće i bilje u zelenoj, boji senfa, ružičastoj i bordo boji ono su što čini ovo posuđe posebnim, a iz H&M Home poručuju da je ključno sve te komade s uzorcima kombinirati zajedno.

@hm_home

“All my everyday meals look like this, I promise” 😜 #tablesetting #dinnerhosting #hmhomeinspo #hmhomedecor #HMHOME

♬ original sound – H&M Home

Naravno, ovakvo će se upečatljivo posuđe odlično u uklopiti i u jednobojnu kolekciju koju imate kod kuće, primjerice u bijeloj ili zelenoj boji, a svakako će najaktraktivnije izgledati ako je iskombinirano zajedno. U nastavku otkrijte sve komade koji su nam zapeli za oko, kao i njihove cijene.

Mini tanjur 2,49 EUR
Veliki tanjur za serviranje 14,99 EUR
Porculanska posuda za serviranje 11,99 EUR
Tanjur srednje veličine 7,99 EUR
Tanjur srednje veličine 7,99 EUR
Porculanski tanjur 9,99 EUR
Porculanska šalica 5,99 EUR
Porculanska šalica 5,99 EUR

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0