Tamnoplavi kaputi nikad ne izlaze iz mode

Postoji neki komadi koji su vječni i koji baš nikad ne mogu dosaditi, izgledati zastrajelo ili izaći iz mode, a upravo su takvi i tamnoplavi kaputi. Kaputi u mornarskom stilu odolijevaju svim trendovima, a tamnoplava je proglašena i jednom od it boja ove jeseni, iako joj dodatan PR nije potreban.

Zara

Tamnoplavi kaputi djeluju iznimno elegantno, čak i oni kraćih krojeva, a mogu se nositi baš u svim prilikama – casual, poslovnoj, večernjoj… Iako se u ponudi mogu pronaći i minimalistički modeli lišeni baš svih detalja, poput tamnoplavih kaputa iz ponude dizajnerskih brendova Toteme, Isabel Marant i Stela McCartney, ponudom dominiraju oni s kontrastnim gumbima.

Toteme (Farfetch)

Tako se u jesenskoj kolekciji francuske modne kuće Saint Laurent može pronaći fantastičan model ukrašen gumbima zlatnog sjaja, s naglašenim ramenima, a slični modeli mogu se pronaći u ponudi brendova Sandro i Miu Miu. Talijanska modna marka Prada otišla je korak dalje te je model tamnoplavog kaputa ukrasila predimenzioniranim bijelim gumbima i pletenim ovratnikom.

Ganni

Nema sumnje da ćete, koji god tamnoplavi model odaberete, izgledati stylish, a garantiramo vam da će vam upravo taj model postati jedan od omiljenih. Iskombinirajte ih s prugastim puloverom, trapericama i gležnjačama za french look, nosite ih uz trapez traperice, lepršavu bluzu i cipele s platformom za kombinaciju inspiriranu 70-im godinama prošlog stoljeća ili, ih, jednostavno, prebacite preko svoje bijele trenirke i tenisica. Tamnoplavi kaputi nikad ne izlaze iz mode, i baš vam zato jedan takav treba u ormaru. U nastavku pronađite listu dizajnerskih i high street modela na koje biste trebali obratiti pažnju.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Saint Laurent (Farfetch)
Stella McCartney (Farfetch)
Sandro Paris (Farfetch)
Alexander McQueen (Farfetch)
Miu Miu (Farfetch)
Prada (Farfetch)
Red Valentino (Farfetch)
Isabel Marant (Farfetch)
Alexander McQueen (Farfetch)
There Was One (Farfetch)
Ganni
Mango
Mango
H&M
& Other Stories
Aeron (Farfetch)
Joseph (Farfetch)

Fotografije: Farfetch, Zara, H&M, & Other Stories, Ganni, Brooklyn Blonde (naslovna fotografija)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0