Tamara Kalinić otkrila svoje nove makeup favorite – dostupni su i u Zagrebu!

Jedna od najpoznatijih influencerica na svijetu, Tamara Kalinić, koju na Instagramu prati više od 1.4 milijuna followera, prije nekoliko dana je na svom You Tube kanalu otkrila svoje nove makeup favorite. Riječ je o puderu u sticku, sticku za konturiranje i rumenilu u sticku poznatog brenda Westman Atelier.

Američki brend je poznat po tome što svi proizvodi koje je osmislila visažistica Gucci Westman na licu ostavljaju potpuno prirodan, prozračan i svjež dojam, zbog čega su se izrazito brzo svrstali među omiljene proizvode svih svjetskih makeup artista. A potvrdu toga da su svi koji ih probaju, oduševljeni, dobili smo i s činjenicom da su gotovo svi ranije navedei prozvodi na najvećim svjetskim shopping platformama konstatno rasprodani.

Vijest koja će razveseliti brojne Hrvatice je da su svi njihovi proizvodi, isti oni koje Kalinić koristi za kreiranje posebice svakodnevnih makeup lookova dostupni u jednom od najboljih beauty concept dućana u Zagrebu – The Lab Storeu. U nastavku otkrijte prozivode i nijanse koje je koristila influencerica u svojem videu, a klikom na sliku odlazite na The Lab webshop na kojem ih možete i kupiti.

Vital Skin Foundation Stick – nijansa VII

Face Trace Contour Stick – nijansa Truffle 

Baby Cheeks Blush Stick – nijasna Petal

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0