Svila, metalik odsjaj i šljokice – otkrijte najpoželjnije party komade sezone!

Pred nama su dani prepuni svečanih događanja, blagdanskih evenata i slavlja, a sve što želimo nositi u tim prigodama su blještavi, statement komadi. Ponuda party modela odjeće i modnih dodataka koji se ističu metalik odsjajem, svjetlucavim ljuskicama i šljokicama zaista je bogata ove jeseni, a posebno su privlačni oni iz najuzbudljive modne suradnje sezone – Rabanne H&M.

Kolekcija se naslanja na ikonične kreacije pokojnog osnivača kuće Paca Rabannea iz 60-ih godina prošlog stoljeća, a koje se ističu metalik mrežastim materijalom izrađenim od recikliranog i konvencionalnog metala u novoj verziji te legendarnim blještavim diskovima spojenim metalnim karikama.

Osim što su arhivski komadi kuće inspirirali kreativnog direktora Juliena Dossena za suranju s brendom H&M, nadahnuće u ovoj kolekciji pronašli su i stilistica Marcela Vrček i fotograf Danko Šimunović koji su s tim komadima – ali i drugima iz jesenske kolekcije tog high street brenda, kreirali modni editorial inspiriran kultnim filmom “Scarface”.

Stil lika Elvire Hancock koji je u filmu iz 1983. utjelovila američka glumica Michelle Pfeiffer vječna je inspiracija mnogim party djevojkama i danas, a za kreiranje ove priče u tu se ulogu uživila manekenka Luna Valas. U garderobi Elvire Hancock središnju ulogu su imale slip haljine te svila kao njezin omiljena tkanina. Luksuzna tkanina u neutralnoj nijansi preuzima glavnu riječ u komadu iz suradnje brendova StarSilk i A’marie, spavaćici koja se može nositi i u večernji izlazak, u kombinaciji s metalik srebrnim sandalama Rabanne H&M.

Idealnu retro kulisu party lookovima dao je interijer luksuznog apartmana hotela Antunović, koji je komplimentirao srebrno-zlatnoj haljina od plastičnih diskova koja odiše duhom prošlih vremena. Dojam filma i vintage feel looka dodatno su postignuti elementima u interijeru, srebrnim poslužavnikom, priborom za jelo, srebrnim stalcima za lampe, vintage čašama i vazama, egzotičnim cvijećem – fotografije nas transportiraju u direktno u disco eru.

Disco djevojke obožavale su odjeću i modne dodatke izrađene od metalik mreže koja prianja uz tijelo, a suradnja Rabanne H&M i suvremenim je party djevojkama servirala upravo to – top i suknju s detaljem resica te statement naušnice i torbicu koji su izrađeni istom tehnikom od sitnih metalnih pločica.

Party kombinacije ne mogu proći ni bez vječne crne pa je crni komplet Rabanne H&M poslužio za kreiranje iznimno glamuroznog looka snimljenog u Vertigo baru na vrhu hotela koji je asocirao na legendarnu “The World Is Yours” scenu iz filma “Scarface”. Kao akcent total crnom looku dodana je smaragdno zelena torbica iz suradnje brendova, izrađena od svjetlucavih diskova.

Neodoljiv izbor za blagdanske tulume definitivno je i šljokičasti komplet iz kolekcije Rabanne H&M koja će za kupnju biti dostupna od 9. studenog u Centru Cvjetni i na online shopu high street brenda. Ovaj editoral može vam poslužiti kao idealna inspiracija za postizanje party girl looka ove sezone!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Danko Šimunović 

Model: Luna Valas 

Styling & scenografija: Marcela Vrček

Makeup: Marko Tolić 

Kosa: Fran Brunović

Asistent snimanja: Domia Oršolić 

Lokacija: Hotel Antunović 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0