Svi su ludi za Magnolia Meringue tortom!

Jedna od omiljenih zagrebačkih slastičarnica Magnolia predstavila je ovih dana novu tortu koja je već u kratkom roku osvojila ljubitelje slastica i postala jedan od bestsellera u ovom periodu! Riječ je o Magnolia Meringue torti koja svojim izgledom, okusom i teksturom kao da priziva proljeće.

U glavnoj ulozi su svježe jagode i meringa koje su zaslužne za zanimljiv izgled, ali i okus torte. Slastica je napravljena od ukusne basque cheesecake podloge, slastičarske kreme i jagoda te je na kraju u potpunosti obložena talijanskom meringom.

Specifičan izgled meringe postiže se kombinacijom tučenih bijelanjaka i šećernog sirupa, a okus ovog deserta fantastično se slaže upravo s jagodama ili bobičastim voćem. Lagana, prozračana i slatka torta bit će idealan odabir za one koji vole voćne kolače, a ipak žele kušati nešto posebno i malo drugačije.

Magnolia Meringue tortu možete naručiti putem službene stranice ili je, pak, kušati uživo u jednoj od zagrebačkih slastičarnica na lokacijama Nova ves, Radnička cesta, Gundulićeva ulica i Trakošćanska ulica.

Fotografije: Magnolia

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0