Luna Valas

Svi obožavaju novu Daydream kolekciju francuskog brenda Izipizi!

Sanjarenje, fenomen poznat i pod sintagmom tok svijesti trenutak je u kojem se odvajamo od trenutnih, vanjskih zadataka i dopustimo pažnji da skrene u osobniji, unutarnji smjer. Ovaj fenomen je čest u svakodnevnom životu ljudi, što pokazuje opsežna studija u kojoj su ispitanici u prosjeku čak 47 posto svog budnog vremena potrošili na sanjarenje. I baš kao u snu nova Izipizi Daydream kolekcija proljeće/ljeto 2023. vodi vas u svijet u kojem mašta vlada. Svjetlost i boja dobivaju jednu sasvim novu dimenziju, onu između sna i jave.

Mia Matić

Nova kolekcija Daydream, predstavljena je u zagrebačkoj galeriji Šira, prvoj galeriji Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, a prisustvovali su brojni poklonici ovog kultnog francuskog brenda poput Jelene Veljače, Ive Šarić, Domenice Žuvele, Mare Bratoš, Mie Matić, Ivane Pirizović, Lidije Lešić, Frana Maškovića i brojnih drugih.

Lidija Lešić

Izipizi Daydream kolekcija proljeće/ljeto 2023. donosi nam 5 novih boja: fluidna prozirnost i gradijentne leće modela Quiet Green koje prelaze iz intenzivno zelene u pastelno zelenu, doprinose osjećaju nekad živahnog, a nekad mirnog prirodnog svijeta u kojem bismo rado ostali sanjati. Model Violet Dawn u nježnoj boji jorgovana stvara duboko umirujući osjećaj. Gradijentne leće prelaze iz tamnoljubičaste u suptilno ljubičastu, a sjajni završetak okvira doprinosi atmosferi iz snova.

Duboka, voštana i obavijajuća tekstura Glossy Ivory okvira bestežinskom se gustoćom svjetla i oblaka “poigrava” našim umom efektima ogledala i sjajnim završnim obradama. Leće modela Glossy Ivory prelaze iz toplo smeđe u sunčano žutu. Izbliza je zaista nemoguće razaznati krase li model Glossy Ivory vedro plavo nebo ili mekani, pamučni oblaci, gradijentne leće prenose nas iz duboko plave u azurnu boju, a bogata, začinjena i živahna Spicy Clove nijansa podsjetnik je da i imaginarno treba nešto nesvakidašnje. Malo začina nikada nije na odmet. To je uostalom karakter, zar ne?

Ivana Pirizović

U novoj, sanjivoj Izipizi Daydream kolekciji pronaći ćete naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj koje će vas na najljepši način odvesti u zemlju snova, mašte. Pustite mašti da zavlada i vidite kamo će vas odvesti. Otvorite oči. San počinje.

Sve novosti vezane uz ovaj brend možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Iva Šarić
Domenica Žuvela
Ivana Vukušić
Jelena Veljača i Lena
Lovro Juraga
Mara Bratoš
Marcela Vrček
Mateja Sučević
Miach
Rita Rumora Jurki
Rok Juričić i Anđela Ramljak
Tihana Harapin Zalepugin
Ana Nikačević
Anamaria Raič
Ante Burazin
Antonio Knežević
Iva Gradišer
Ivana Pavić
Petra Biberica i Dina Dončević
Izipizi tim

Fotografije: John Pavlish

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0