Sve što dotakne pretvori u zlato, a sad je Pharrell Williams kreirao kolekciju nakita za Tiffany & Co.

Renomirani glazbenik, producent i dizajner Pharrell Williams u suradnji s prestižnom kućom Tiffany & Co. predstavio je kolekciju nakita “Tiffany Titan”. Ova izuzetna linija sastoji se od 19 komada izrađenih od titanija i 18-karatnog recikliranog zlata, donoseći nekonvencionalan pristup u svijet visoke mode i luksuznog nakita.

 

Pharrell, koji je poznat po svojim širokim interesima i talentima, za ovu priliku crpio je inspiraciju iz grčke mitologije, točnije iz lika Posejdona i njegovog trozupca. Rezultat je kolekcija koja se ističe oštrim, koplju sličnim motivima koji simboliziraju snagu i moć morskog boga. Kolekcija spaja tradicionalne elemente s modernim, gotovo punk pristupom, gdje se sreće s titanijem i zlatom stvara vizualno upečatljiv kontrast.

Jedan od zanimljivijih aspekata kolekcije su inovativni dizajnerski detalji kao što su dijamanti postavljeni naopako kako bi se maksimizirao njihov sjaj, te pokretni elementi na privjescima, naušnicama i prstenima koji dodaju dozu razigranosti nosivosti. Pharrell Williams i Tiffany & Co. također su eksperimentirali s bojama i teksturama, koristeći duboko crni titanij koji postavlja senzualan i suptilan kontrast u odnosu na sjaj zlata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Kahn (@willsnotebook)

Kolekcija “Tiffany Titan” prvi put će biti dostupna u svibnju ekskluzivno na Tiffany.com u Sjedinjenim Američkim Državama i u trgovini The Landmark u New Yorku, dok će globalno komadi nakita u trgovinama Tiffany & Co. i na web stranici biti dosutpni za kupnju u lipnju. Ova ekskluzivnost u prodaji dodatno naglašava unikatnost i posebnost svakog komada nakita.

Alexandre Arnault, izvršni potpredsjednik za proizvode, komunikacije i industriju u Tiffany & Co, izrazio je oduševljenje prvom kolekcijom ovog kreativca za draguljarsku kuću. Prema njegovim riječima, “Tiffany Titan” odražava savršenu ravnotežu između Pharrellove kreativne vizije i inovativne obrtničke vještine Tiffany & Co. Svaki komad nakita odražava Pharrellov jedinstveni stil i osobni pogled na svijet, što čini ovu kolekciju zaista posebnom.

Uz “Tiffany Titan”, Pharrell Williams i Tiffany & Co. su zajedničkim snagama stvorili nešto više od kolekcije nakita – stvorili su umjetničko djelo koje može krasiti zapešće i vrat i najzahtjevnijih ljubitelje mode i luksuza, spajajući umjetničku izražajnost s vrhunskom izradom i maksimalnim luksuzom.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Tiffany & Co.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0