Suradnja iz snova – Lacoste x Sporty & Rich predstavili kolekciju!

Brendovi Sporty & Rich i Lacoste istinski su predstavnici sportskog chica i tenniscore trenda koji vlada posljednjih nekoliko sezona, pa je njihova zajednička kolekcija zaista suradnja iz snova. Danas će u popodnevnim satima Lacoste x Sporty & Rich kolekcija biti dostupna za kupnju, a s obzirom na to da se ova dva brendova poklapaju estetski i imaju ogromnu bazu obožavatelja, vjerujemo da će se komadi jako brzo rasprodati.

Komadi iz ove kolekcije, naime, sadrže DNA obaju brendova, u čijoj se srži nalazi ljubav prema tenisu. “Kao strastveni igrači i ljubitelji tog sporta, željeli smo razviti liniju koja je također vjerna Lacosteovim korijenima i arhivi – veliki izbor nevjerojatno chic teniskih silueta koje pokazuju sposobnost brenda da bude kreativan, a da pritom ostane nosiv i praktičan. Sporty & Rich je lifestyle marka  i vjerujemo da bi odjeća trebala služiti funkciji izvan estetske svrhe – želimo da se naša odjeća nosi za aktivnosti, za sport, slobodno vrijeme i zabavu”, izjavila je povodom suradnje Emily Oberg, osnivačica brenda Sporty & Rich.

@emilyoberg

Oba brenda u svojim komadima kombiniraju svevremenski dizajn s razigranim detaljima, a oba su poznata i po posebnoj paleti boja. Iako je tenisu svojstvena bijela boja, u ovoj se kolekciji mogu pronaći i klasična bordo i tamnoplava, ali i pamučni kompletići s kratkim hlačama izrađeni u nebesko plavoj i losos ružičastoj nijansi. U kombinaciji komadi povezuju američki casual look s francuskom elegancijom, a ne moraju se nositi samo na teniskom terenu.

Posebnu pažnju privukli su nam prugasta košulja oversized siluete, pletena polo majica, sweatshirt na čijoj poleđini stoji natpis “Play tennis. Get lots of sleep. Drink plenty of water.” i plisirane suknje. Ova fantastična kolekcija kroz nekoliko sati bit će dostupna za kupnju putem službene stranice brenda Sporty & Rich, a u nastavku možete otkriti koji su sve modeli u ponudi.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Sporty & Rich, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0