Suradnja Birkenstocka i Il Pelicana donosi najpoželjnije ljetne natikače

Toskanski hotel Il Pelicano godinama je simbol odmora za dušu uz pogled za jet-set. Dolce vita ambijent i atmosfera u hotelu poslužili su kao inspiracija za novu kolekciju Birkenstock x Il Pelicano pod nazivom “Il dolce far niente”.

Kolekcija je zamišljena kao spoj finih materijala i bezvremenske estetike.

“Za mene Birkenstock ima sličan način razmišljanja kao i ja, kao i naši hoteli, a to je povratak jednostavnosti. Trendovi i godišnja doba nisu važni, ali je važna održiva kvaliteta. Birkenstock su ljetne cipele, ali ja sam htjela elegantniju verziju, onu koja se može nositi danju i noću, koristeći materijale poput rafije ili svile. Oduvijek sam sanjala o dizajniranju para Birkenstock natikača s tim karakteristikama, koje odražavaju  i naš hotelski stil. “- Marie-Louise Sciò, CEO i kreativna direktorica Pelicano grupe

Kultni Arizona model sada je oplemenjen amosferom fine Italije, a kompletna kolekcija sastoji se od 7 različitih nijansi boja od crne do svjetlo crvene boje.

Službeno predstavljanje kolekcije održat će se 15. lipnja, a već sada se kolekcija može prednaručiti preko  stranice Matchesfashion.com.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0