Super cool slušalice s potpisom

Gramofonska ploča poslužila je glazbeniku Will.i.amu kao odlična inspiracija za izradu ni više ni manje nego – slušalica. Ove bežićne slušalice imena Buttons na tržištu su tek dvadesetak dana, a već su oduševile mnoge. Kada se ne nose, s lakoćom se spajaju u ogrlicu s obzirom da sadrže magnet kojime se mogu spojiti lijeva i desna strana.

sluske2“Kada odabiremo torbe ili cipele. odabiremo ih na način da se uklope u naš outfit. Ali kada koristimo tehnologiju, za tim kriterijom uopće ne idemo. Ali zašto ne bismo išli? Zašto moramo to prihvatiti? Ja to želim promijeniti”, rekao je Will.i.am za New York Times.

sluske4U ovom projektu svoje prste naravno ima i Apple koji je zaslužan za tehnički dio. Baterija slušalica drži čak šest sati, a one se na vaš telefon spajaju Bluetoothom.

Da se radi o ozbiljnom tech proizvodu koji je oduševio i svojim dizajnom, svjedoči činjenica da su se u projekt rado uključile i supermodel Naomi Campbell te popularna Kendall Jenner, podržao ga je i model Shaun Ross.

sluske5 sluske8 sluske7Ove slušalice možete naći u crnoj, sivoj, zlatnoj i ružičastoj boji, a cijena im je 230$.