Sunčane naočale iz suradnje Izipizi x Bonpoint ekskluzivno dostupne u Hrvatskoj!

U Izipizi dječje sunčane naočale mnogi su zaljubljeni već godinama, no jedna suradnja će ipak još više mamama i tatama izmamiti osmijeh na lice, a to je suradnja Izipizija s luksuznim francuskim brendom dječje odjeće Bonpoint.

Od svog osnutka 2009. godine, Izipizi se od brenda koji proizvodi samoposlužne naočale za čitanje razvio u brend koji nudi širok dijapazon sunčanih naočala i naočala za čitanje za djecu i odrasle. Nastojeći pružiti rješenja koja će ispuniti svačija očekivanja, Izipizi je u stalnoj potrazi za jednostavnim, ali efektnim rješenjima koja već niz godina vesele mnoge generacije. Stanje duha okrenuto kreativnosti posebno se odražava u brojnim suradnjama s renomiranim imenima i brendovima, odabranima prema zajedničkim vrijednostima koje njeguju.

Ovog proljeća, Izipizi nam predstavlja još jednu posebnu suradnju s Bonpointom, luksuznim francuskim brendom dječje odjeće, slaveći radost i razigranost toplih dana koje ćemo provesti povezani s prirodom. Iako su česte suradnje ta dva brenda, ovo je prvi put da je njihova kolaboracija ekskluzivno dostupna i u Hrvatskoj, pa tako naočale možete pronaći u Izipizi trgovinama u Zagrebu, Splitu i Zadru.

Umijeće stvaranja prekrasne dječje odjeće nešto je što Bonpoint dosljedno radi još od 1975. godine, otkad je postao jedan od najpopularnijih brendova dječje odjeće na svijetu i gotovo pa sinonim za luksuz i francuski chic. Upravo nenametljiv osjećaj za stil i beskompromisna kvaliteta u odabiru materijala povezuju ova francuska brenda u maloj, ali neodoljivoj kolekciji od tri ekskluzivna modela, inspiriranu proljećem na šarmantnom francuskom selu. Mekani i fleksibilni okviri, načinjeni su od materijala iz održivih izvora, što je za Izipizi već postao svojevrsni standard, pa tako osim što osjetljive dječje oči čuvaju od sunca, čuvaju i naš planet.

Okviri dječjih sunčanih naočala nastalih u kreativnoj suradnji Izipizija i Bonpointa, dolaze u tri nenametljive prirodom inspirirane nijanse, Vert Bronze, smeđih gradijentnih leća i detalja u zlatnoj boji, Perle, nježno nijansiranog prelijevajućeg okvira i ljubičastih leća i Jaune Clair, poluprozirnih okvira, smeđih leća i detalja u srebrnoj boji.

 

Iako se sunčanim danima vesele svi, a pogotovo djeca, štetnost sunčevog zračenja ne treba uzimati olako. Stoga Izipizi posebnu pažnju posvećuje kada su u pitanju djeca i bebe. Radeći s dizajnerima i inženjerima na morfologiji lica za sve svoje modele, kreirali su naočale koje se savršeno prilagođavaju morfologiji mališana koji rastu. Stoga će svi brižni roditelji pronaći asortiman u četiri veličine: Baby 0 do 9 mjeseci, Kids 9 do 36 mjeseci, Kids plus 3-5 godina i Junior 5-10 godina sa 100 posto UV zaštitom kategorije 3.

Izipizi x Bonpoint jamči maksimalnu sigurnost za vašu djecu ne žrtvujući pritom neodoljiv svevremenski dizajn, koji će ih pretvoriti u prave male modne znalce. Sve novosti vezane uz francuski brend naočala možete pratiti na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0