Spacejoy, Unsplash

Summer in the city: uz SmartThings pretvorite svoj dom u savršenu oazu

Simfonija sreće i zabave, bezbrižno uživanje u svakom trenutku, nezaboravna druženja i nova otkrića te raskošna paleta boja i mirisa. Jeste li i vi odmah pomislili na ljeto? U svom punom zamahu, ljeto je poput eksplozije radosti i živahnosti, a da biste upili svu tu pozitivnu energiju, ne morate pakirati kofere i kretati na dalek put; pretvorite svoj dom u savršenu oazu i must visit destinaciju. Otkrivamo kakav bi trebao biti vaš dom da u tome i uspijete.

Skladan

Skladno uređen prostor odiše harmonijom, mirnoćom i osjećajem ravnoteže, a to je upravo ono što nam je svima potrebno, bilo ljeto ili zima. Pametan odabir te dobra organizacija namještaja i dodataka ključni su za postizanje skladnog izgleda, dok pravilno raspoređeni elementi stvaraju otvoren i ugodan prostor. Oslanjanje na inovativna rješenja može značajno olakšati proces i poboljšati funkcionalnost prostora, dok uz integriranu uslugu upravljanja kućanskim uređajima SmartThings Home Care možete pratiti spojene kućanske uređaje te u slučaju problema dobiti dijagnozu i rješenja umjetne inteligencije. Osim jednostavnog i praktičnog upravljanja, korisnicima pruža informacije o obrascima kućanskih uređaja i zamjeni pribora, kao i poveznice za kupovinu.

Foto: Shutterstock

Svjež

U samo nekoliko koraka učinite svoj dom osvježavajućim i prozračnim. Koristite svijetle i nježne boje, integrirajte prirodne materijale, dodajte zelenilo i omogućite protok svjetlosti, a kao cjelovito rješenje za brigu o zraku izaberite SmartThings Air Care uslugu za vaše klima uređaje i pročišćivače zraka. Uz Air Quality Keeper opciju možete automatski kontrolirati i pratiti kvalitetu zraka te osigurati osjećaj svježine u svom domu. Osim toga, na temelju trenutačnih uvjeta aplikacija preporuča i metode pročišćavanja zraka za održavanje zdrave kvalitete unutarnjeg zraka. Istinska svježina pružit će vama i vašim gostima nezaboravan osjećaj ugodnosti i dobrodošlice.

Smirujuć

Uređenje doma u minimalističkom stilu pridonosi osjećaju smirenosti i harmonije, dok se dobra organizacija i održavanje čistoće ne smiju preskočiti ako želite zadržati taj isti osjećaj. Uz SmartThings možete biti opušteni i bezbrižni jer je pametno upravljanje kućanskim uređajima sada dostupno i na novom Bespoke Jet™ AI štapnom usisavaču kojeg jednostavno možete spojiti s Galaxy S23 Ultra pametnim telefonom. Uz AI način čišćenja omogućena vam je vrhunska izvedba koja donosi zavidno iskustvo čišćenja svake prostorije. Sofisticiranog dizajna i naprednih značajki te s All-in-One Clean Station™ postoljem, ovaj uređaj vrlo lako bi vam mogao postao miljenik u domu, a još jedna dobra stvar je što koristi Air Pulse tehnologiju za automatsko pražnjenje spremnika za prašinu i zatvaranje poklopca nakon svakog odlaganja.

Suvremen

Suvremeno uređenje doma karakterizira spoj minimalizma, funkcionalnosti, čistih linija i inovativnih rješenja koji obično naglašava otvorene prostore i koristi modernu tehnologiju kako bi se poboljšala funkcionalnost svake prostorije. Na radost mnogih, suvremenost u kuhinji dovedena je na sasvim novu razinu za stvaranje doživljaja punih užitka. Uz Samsung Galaxy S23 Ultra pametni telefon i Wi-Fi povezivost, oslonite se SmartThings Cooking aplikaciju pomoću koje možete upravljati i nadzirati rad vaše pećnice, gdje god se nalazili. Zagrijte pećnicu, provjerite i prilagodite temperaturu ili ju isključite bez da morate ulaziti u kuhinju. Ima li što ljepše od toga? Ima – SmartThings Cooking nudi interaktivno iskustvo, pomaže vam u pripremi jela, preporuča personalizirane recepte, daje savjete o metodama skladištenja i s lakoćom stvara tjedni plan obroka. Uz napredne tehnologije kao što su AirFry i AirSous pristupite kuhanju uz pomoć vrućeg zraka i osigurajte zdraviji pristup bez potrebe za korištenjem dodatnih uređaja koji zauzimaju prostor u kuhinji. Bez muke pripremite jela poput pravog chefa i posvetite se aktivnostima koje vas ispunjavaju.

Slobodan

Kućni ljubimci česti su i neizmjerno voljeni članovi obitelji koji pružaju radost, ljubav i društvo svojim vlasnicima. Imati kućnog ljubimca u domu može donijeti mnogo pozitivnih iskustava, ali također zahtijeva predanost i brigu. Kako biste njima, ali i sebi, osigurali maksimalnu slobodu i bezbrižnost, opet se možete osloniti na IoT (Internet of Things) tehnologiju. SmartThings Pet Care stvara prilagođeno okruženje za svakog ljubimca pomoću povezanih kućanskih uređaja čak i kad vlasnici nisu kod kuće. Tako možete postaviti klima uređaj na optimalnu temperaturu ovisno o pasmini vašeg ljubimca, uključiti TV ili neku glazbu kako bi ljubimcima pravili društvo, a aplikacija može poslati i obavijest ako primijeti bilo kakvu neuobičajenu aktivnost ili promjenu u ponašanju vaših ljubimaca.

SmartThings sveobuhvatna je platforma koja omogućuje korisnicima stvaranje pametnog doma prilagođenog njihovim potrebama i životnom stilu. Integracija različitih pametnih uređaja i mogućnost automatizacije čine život u pametnom domu praktičnijim, sigurnijim, učinkovitijim i udobnijim, a ljeto u gradu itekako privlačnim. Jednako je privlačna i mogućnost prednarudžbe Samsung Bespoke Jet™ AI štapnog usisavača po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura kod ovlaštenih partnera, dok prednarudžbom možete ostvariti pravo na poklon – Galaxy Watch5 Pro LTE pametni sat. Promocija traje od 12. srpnja do 7. kolovoza ove godine ili do isteka zaliha, a za više informacija posjetite link.


* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0