Style report: Weekend Media Festival, dan drugi

Završio je još jedan Weekend Media Festival, na kojem smo uživali u predavanjima, panelima, ali i u opuštenoj atmosferi, a sada slijedi čekanje idućeg, 15. izdanja tog festivala. Mnogobrojni okupljeni su u Rovinju okupanom suncem mogli saznati novosti iz svijeta medija i marketinga, ali i povezati se s kolegama koje, uslijed situacije u kojoj se nalazimo proteklih godinu dana, nisu mogli vidjeti.

Posjetitelji su mogli uživati u lijepom vremenu, pa su se tako starom Tvornicom duhana Rovinj prošetali u gotovo pa ljetnim modnim kombinacijama. Kako je ipak riječ o business eventu, tako su i outfiti imali dozu poslovnoh duha, ali sve u skladu s prigodom.

Posjetiteljice su se tako odlučile za bluze i hlače na crtu, ali u kombinaciju s bijelim tenisicama ili, pak, midi haljine koje su začinile s gležnjačama. Traperice u kombinaciji sa sakoom bile su pun pogodak, a to je bio odabir voditeljica Antonije Blaće i Marijane Batinić.

Suknje koje sežu do gležnja također su formalniji komad, koji će spojen s bijelim t-shirtom postati idealan casual outfit za cjelodnevno praćenje predavanja te uživanje u večernjoj zabavi i koncertu. Vješte u slojevitom odijevanje, dame koje su posjetile drugi dan Weekend Media Festivala pokazale su kako uz pravilan odabir outerweara – prugastih pulovera ili oversized sakoa, svaki outfit se iz ljetnog može u trenu pretvoriti u onaj jesenski, koji je jednako stylish.

Najzanimljivije outfite s rovinjskog festivala možete pogledati u MagMe Style reportu u nastavku. Fotografije s prvog dana, možete vidjeti na ovom linku.

Fotografije: Zara Bangoura

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0