Style report: Chanel haute couture revija u Parizu

Sinoć je u Parizu, u sklopu Tjedna visoke mode, održana revija francuske kuće Chanel, a spektakularan show kojeg je otvorila Charlotte Casiraghi na konju, vrvio je celebritijima. Mnogi od njih su dugogodišnji suradnici i amabasadori brenda poput glazbenika i producenta Pharrella Williamsa, glumice Vanesse Paradis, redateljice Sofije Coppole i manekenke Caroline de Maigret, a pojavila su se tu i neka druga poznata lica koja su oduševila stylingom.

Margot Robbie

Dvije dame posebno su se isticale, holivudska zvijezda Margot Robbie koja je zasjala u kratkoj haljini od tvida prljavobijele boje prekrivene pripadajućim kratkim voluminoznim kaputom iz posljednje ready-to-wear kolekcije brenda. Nježan i ženstven look, ali s prepoznatljivim DNA-om brenda bio je upotpunjem Chanel nakitom i minijaturnom torbicom.

Angele

Najbolji look imala je belgijska glazbenica i ambasadorica brenda Angèle, koja se pojavila u klasičnim Chanel slingback cipelama, tvid sakou produžene siluete ukrašenom izvezenim kristalićima te širokim trapericama s volanima iz kolekcije Metiers d’Art 2021/2022.

Alma Jodorowsky

Nismo mogli ne primjetiti i jedan od najmodernijih outfita iz prvog reda, onaj francuske glumice Alme Jodorowsky čija nam je torbica instantno privukla pozornost. Jarko pink modni dodatak u obliku srca iskombinirala je s mini haljinom od svilenog tila, gležnjačama na vezanje i nehajno prebačenom vunenom jaknom preko ramena, iz kolekcije Metiers d’Art 2021/2022. Pažnju je plijenio i Pharrell u kašmir kaputu iz iste kolekcije te Chanel torbicom kao detaljem oko vrata.

Sofia Coppola

U nastavku pogledajte style report sa Chanel haute couture proljeće/ljet0 2022. revije u Parizu.

Pharrell Williams
Rebecca Dayan
Vanessa Paradis
Anna Mouglalis
Caroline de Maigret
Anamaria Vartolomei
Izia Higelin
Blanca Li
Amandine Delarichardiere i Sebastien Tellier
Elsa Zylberstein
Joanna Preis
Juliette Dol
Kungs
Angele
Margot Robbie i Angele

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0