Što s kosom nakon ljeta?

Osvježenje u moru, rijeci ili pak kupanje na bazenima? Sunce, sol, klor, znoj? Dok ste vi guštali, svjesni ste da je vaša kosa patila? Kako nahraniti i obnoviti kosu nakon ljeta koja sad još i ispada? Naravno, ne želite se ošišati i radije biste pokušali spasiti što se spasiti da? Potrebno je napraviti razliku između njege kose i njege vlasišta. Da bismo imali lijepu kosu, važno je dobro nahraniti vlasište. Dakle, osim promjene u prehrani poput povrća, voća, ribe, orašastih plodova i žitarica, važno je i pronaći proizvode koji će nam u tome pomoći.

Food bloger, Mile Butorac shvatio je da su rana prevencija i pravilno tretiranje glavni preduvjeti održavanja zdrave i vitalne kose prije bilo kakvih tretmana. “Visoki zalisci i mjestimično rjeđa kosa su bili moji razlozi za isprobavanje Ducray Anaphase+ šampona i Ducray Neoptide EXPERT seruma. Uvjerio sam se u njihovu djelotvornost redovitim korištenjem”.

Influencerica Marina Karatović Mišura pojasnila nam je slijedeće: “Svi moji pratitelji znaju da mi je kosa omiljena tema, a već puno puta sam pričala o kroničnom ispadanju kose s kojim sam imala problem prije godinu dana i tada sam, na preporuku, isprobala Ducray Anaphase+ šampon! Osim šampona koristim i Ducray Neoptide EXPERT serum koji potiče rast kose posebice kod jako kroničnog ispadanja kose. Mislim da moje fotografije govore dovoljno, osim što je kosa puno gušća u odnosu na prije godinu dana, vlas je čvršća i ne puca prilikom stliziranja kose, što je kod mene bio najveći problem radi tanke vlasi”.

Anaphase+ šampon sadrži vitaminski kompleks (B5, B6 i B8), koji nudi osnovne hranjive sastojke nužne za rast snažne kose. Monolaurin će usporiti ispadanje kose djelujući na enzime  odgovorne za ispadanje kose. Specifična formula s tokoferol nikotonatom, ruscusom i hidroliziranim proteinima pšenice posebno je prilagođena oslabljenoj i umornoj kosi te joj vraća snagu, otpornost i strukturu.

Ducray Neoptide EXPERT serum smanjuje ispadanje i potiče rast kose posebice kod kroničnog ispadanja kose kod žena i muškaraca. Lagan i neljepljiv serum, nije ga potrebno ispirati, a omogućava lako oblikovanje kose. Sve Ducray proizvode pronađite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0