Što je sve potrebno za minimalan izgled?

Minimalizam, kada je riječ o odijevanju, zvuči sjajno. Svi se mi (pre)često nađemo ispred punog ormara odjeće konstatirajući kako “nemamo što za odjenuti”.
Pa ipak, nije lako složiti look u kojem ćemo zračiti samopouzdanjem, a da izgleda jednostavno i bez previše uloženog napora.
Postoji pet ključnih komada odjeće koji bi trebali biti baza svakog ormara i minimalističkog izgleda. Jednostavni, bezvremenski, svestrani, dobrog kroja i lagani za slaganje. No prvo, donosimo par pravila koje je potrebno primijeniti pri odabiru:

Paleta boja – većina minimalističkih ormara drže se neutralnih boja, kao što su bež, smeđa. bijela, crna, siva i tamno plava. Sve se ove boje odlično slažu i nadopunjuju, pa kada čine temelj ormara sasvim je jednostavno složiti kombinaciju. Ako vam ove boje nisu dovoljne, možete ubaciti i zemljano zelenu, boju hrđe ili oker boju.

@sincerelyjules

Ciljajte na siluete koje su klasične i jednostavne. Što je kroj klasičniji, dulje vremena će biti u ormaru. Pomodni komadi odjeće uglavnom bivaju zanemareni iduće sezone.

Kroj je ključan. Ako ne možete naći nešto što vam stoji kao saliveno, obratite se krojaču. Kada je kroj idealan za vas i stoji vam kao saliven, sama odjeća djeluje profinjenije i skuplje.

U koje onda komade odjeće treba investirati i implementirati, gore navedene, savjete?

@emmahill

Dobar sako ključ je svakog ormara, ali kada želite težiti minimalnom izgledu, klasičan, pomalo oversized sako moći će se iskoristiti u bezbroj situacija. Nošen preko haljine ili u kombinaciji s trapericama i majicom, uvijek će izgledati fino i uredno.

@allegrashaw

Traperice, bez zakrpa, izreza, ne preuske i ne preširoke, univerzalno laskajućeg ravnog kroja. Kada ih kupujete, razmislite možete li u njima i na kavu i u ured i na neko događanje. Ako je odgovor na sva tri pitanja da, pronašli ste pravi par za vas. Blago isprane traperice plave boje najjednostavnije će se uklopiti u svaki look.

@emmahill

Vesta, po mogućnosti od finog materijala kao što je kašmir. Uža, šira, dolčevita – oblik nije bitan ako vam dobro stoji i vi se u njoj osjećate ugodno. Zataknuta u rub hlača izgleda tako chic i nehajno.

@allanaramaa

Jednostavna haljina poslužit će u nebrojeno puno prilika. Ispod sakoa, preko dolčevite, ispod veste, u kombinaciji sa štiklama ili tenisicama – kombinacija je bezbroj.

@neginmirsalehi

Majica, običan bijeli T-shirt ili u zimskoj varijanti hudica. Jednostavna hudica tajno je oružje svih stylish dama za postizanje efektnog, a ležernog looka.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0