@matildadjerf

Što je “lucky girl syndrome” i kako ga primijenjivati u životu?

Bilo da koristite TikTok kako biste bili u toku s najnovijim celebrity, beauty, modnim, kulturnim, kulinarskim ili lifestyle trendovima, razmjena informacija koji se događa na toj društvenoj mreži apsolutno je nevjerojatna. TikTok, baš kao i njegovi korisnici, pokrivaju ogromnu količinu različitih interesa, pa onima koje zanimaju različite sfere života ova mreža redovito servira zanimljivosti – zbog čega i je tako popularna. S prelaskom u novu godinu, brojni korisnici odlučili su unijeti promjene u svoj život te ih podijeliti sa svojim pratiteljima, a među njima se ističe i “lucky girl syndrome”.

@carodaur

“Lucky girl syndrome” je viralna pozitivna manifestacija u sklopu koje osjećate i mislite da ste stvarno sretni te redovito govorite o svojoj sreći i kako sve uvijek ide u vašu korist. Twist je da to zaista morate početi vjerovati kako bi djelovalo, a to zapravo znači da ćete najprije živjeti u svijetu mašte u kojem ste sretni, da bi se to naposljetku reflektiralo i u vašu stvarnost.

@lauragalebe

The secret is to assume and believe it before the concrete proof shows up. BE DELUSIONAL. #bedelusional #luckygirlsyndrome #affirmations #lawofassumption #manifestationtiktok #manifestingtok #lawofassumptiontok #manifestation

♬ original sound – Laura Galebe

Uvijek biste trebali očekivati da će vam se dobre stvari dogoditi i one će se početi događati, i to u toj mjeri da ćete se zaista početi osjećati kako ste jedna od najsretnijih osoba na planetu, podijelila je svoje misli s TikTokom kreatorica sadržaja Laura Galebe. Logika se krije u tome da, ako stalno sebi ili drugima govorite te pozitivne podsjetnike, automatski ćete usvojiti optimističniji pogled na svijet, a zauzvrat će sve “sjesti” na svoje mjesto.

@jodie.melissa

I love that the “lucky girl syndrome” trend taps into the idea and really shows just how much we can cultivate a new mindset and change our lives. Nothing is fixed 🤍 all I’m doing to tap into this mindset is reminding myself daily that I’m lucky, even while I’m doing ordinary things, then noticing the feelings it evokes! Who else is tapping into this? #luckygirlsyndrome

♬ original sound – jodie.melissa

Kako bi manifestacija funkcionirala potrebna je namjera, a to znači da, kako biste zaista vjerovali, da će vam sve dobro ići, morate odagnati sumnju u sebe i zanemariti strah da će vas netko ismijavati kad podijelite svoju životnu filozofiju. Stvar je u promjeni perspektivne na život u totalno pozitivnu kako biste uvijek pronašli dobru stranu života i stvari koje vam se događaju, umjesto toga da uvijek očekujete najgore. Ovako možete stvoriti svoj svijet snova koji će se potom početi prelijevati u stvarnost, a to je zaista vještina.

@kaitlinvillatoro

Who wants to enter the new year with Lucky Girl Syndrome with me?!🍀 #luckygirlsyndrome #luckygirl #luckygirls #burnoutrecoverytips #burnoutrecoveryprocess #burnoutrecoverycoach #burnoutprevention #businessownerburnout #femalebusinessowners

♬ Keeping Your Head Up (Jonas Blue Remix) [Radio Edit] – Birdy

Zamislite ono što želite i kako biste se osjećali da to već imate, a onda se počnite ponašati kao da to već imate. Ako mislite da imate sreće u životu i da će vam sve uspjeti, možda dobijete i novi boost samopouzdanja koji će vas nagnati da pokrenete taj projekt o kojem već dugo sanjate, postavite neki novi cilj ili, pak, učinite nešto drugo u svojem životu što već dulji period želite. Trenutačno na TikToku traje izazov u kojima korisnici siječanj posvjećuju “lucky girl syndrome” manifestaciji kako bi primijetili pozitivne promjene u svojem životu, a mi ćemo nastaviti pratiti rezultate.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0