Stiže novi čistač za lice kojega će svi koristiti

Pravilno i redovito čišćenje lica prvi je korak svake skin care rutine, no iznimno je važno paziti na to koje proizvode koristimo. Kada bismo za preporuku pitali vodeće svjetske dermatologe rekli bi da proizvodi za čišćenje kože trebaju biti pH neutralni i da trebaju biti blagotvorni za zaštitnu barijeru kože.

Prvi izbor svakako bi trebali biti proizvodi koji sadrže esencijalne ceramide koji su neophodni našoj koži, a upravo tu na scenu stupa CeraVe. Uz tri esencijalna ceramida koji se nalaze u svakom CeraVe proizvodu, važnu ulogu imaju i aktivni sastojci poput niacinamida te salicilne i hijaluronske kiseline, koji hidratiziraju našu kožu. CeraVe proizvodi sadrže i posebnu MVE tehnologiju te druge aktivne sastojke koji hidratiziraju i održavaju zaštitnu barijeru kože, a pogodni su za suhu i osjetljivu kožu te kožu sklonu ekcemima.

NOVA CERAVE ZVIJEZDA

Kao pojačanje među omiljenim CeraVe proizvodima za čišćenje lica ovoga ljeta stiže Cream-To-Foam Cleanser, hidratantna kremasto-pjenušava emulzija za čišćenje, koja svoju nježnu hidratantnu teksturu u dodiru s vodom pretvara u pjenu s velikom snagom čišćenja. Ovakva formula, bez dodanih mirisa, efikasno uklanja nečistoće, masnoću i šminku bez narušavanja prirodne vlažnosti kože ili osjećaja suhoće i zatezanja nakon korištenja. Cream-To-Foam Cleanser, baš kao i ostali CeraVe proizvodi, sadrži tri esencijalna ceramida, kojima u hidrataciji pomažu i aktivni sastojci niacinamid te salicilna i hijaluronska kiselina. Svi koji imaju suhu kožu mogu bezbrižno uživati u ovoj hidratantnoj kremasto-pjenušavaoj emulziji za čišćenje koja hidratizira kožu, dok njena pjenasta formula pruža koži potrebno osvježenje.

PAKIRANJE OD JEDNE LITRE

Ljubiteljima CeraVe brenda u Hrvatskoj trenutno su dostupni proizvodi posebno formulirane, nježne i lagane teksture za njegu lica i tijela, poput pjenušavoga gela za čišćenje i hidratantnog losiona. Odlična vijest je što ova dva CeraVe proizvoda dolaze u pakiranjima od jedne litre.

Ukoliko do sada niste imali priliku isprobati proizvode koji sadrže ceramide, ovo ljeto pravo je vrijeme da se uvjerite zašto CeraVe proizvode preporučuju vodeći dermatolozi, a obožavaju korisnici diljem svijeta. Proizvode možete nabaviti u ljekarnama, a više informacija potražite na CeraVe internetskoj stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0